null Muumin kanssa hiihtämään!

Muumin kanssa hiihtämään!

Tikkurilan seurakunta järjestää Vantaan Ladun, Ylästön Urheilijoiden ja Ylästön Marttojen kanssa laskiaistapahtuman, johon tulee hauska vieras: Muumi.

Muumi ei olekaan ihan tavanomaisissa touhuissaan tällä kertaa, sillä hän keskittyy hiihtoasioihin. Kun muumihiihtokoulun opettajat opettavat lapsia hiihtämään, tulee Muumi ja tarkastaa jokaisen taidot.

— Lopuksi Muumi jakaa hiihtokoulutodistuksen, johon tulee osallistujan nimi tai lempinimi, kertoo Hannu Kerman Vantaan Ladusta.

Muumihiihtokoulu on tarkoitettu 2–8-vuotiaille. Hiihtokouluun pitää ottaa mukaan omat sukset ja sauvat. Ja Muumi näyttää mallia.

— Minun käsittääkseni Muumi itse tykkää hiihtämisestä tosissaan, sillä hän on tänä vuonna hiihtänyt jo 600–700 kilometriä! kehuu Kerman.

Muumi ei ole ainoa vieras laskiaissunnuntain riehassa, sillä paikalle tulee taikuri Laurila taikoineen. Tapahtumassa saa myös askarrella, paistaa makkaraa, herkutella laskiaispullilla ja mehulla, tutustua Ylästön seurakuntatalon uuteen taiteeseen sekä ostaa yhteisvastuutuotteita. Kello 10 on perhepyhäkoulu ulkona.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tarjoilun tuotto menee yhteisvastuukeräykseen.

Laskiaisrieha su 22.2. klo 10–15 Ylästön seurakuntatalolla, Lehtikummuntie 2

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.