null Netti tulee ja uskoakin suositellaan

Netti tulee ja uskoakin suositellaan

Raikas Nyyrikki (VL 19.2.) kirjoitti, että Länsimäen kirkon Olohuoneeseen ei nettiä saatu vaikka luvattiin. Hän epäilee, ettei sitä tulisikaan ja että "aidosti uskossa olevat ihmiset ovat sen kieltäneet".

Tällaisesta me työntekijät emme tiedä mitään. Ei Olohuoneen nettiä ole kielletty, vaan nimenomaan haluttu sinne. Kyllä me vastuuhenkilöt olemme päättäjien kanssa sopineet netin laittamisesta Olohuoneeseen. Toivottavasti se jo tällä viikolla siellä toimii. Eri syistä asian käytäntöön saattaminen vain viivästyi. Pahoittelemme, että Nyyrikki ja muut Olohuoneen käyttäjät ovat joutuneet odottamaan.

Olohuone-toiminta on alkanut mukavasti, kiitos emännille ja kaikille siellä työtä tekeville. Tervetuloa Länsimäen ja Rajakylän asukkaat käymään kirkolla arkisin kello 11-14!

Kirjoituksen puhe "aidosta uskosta" jäi mietityttämään. Juuri oikeaa uskoahan kaikki me itsessämme heikot tarvitsemme. Oikea, autuaaksi tekevä usko on tärkeä asia koko kirkossa. Sanoohan kristinoppi, että Jeesuksen Kristuksen tunteminen on elämän kallein asia.

Oikea usko ei ole mikään lyömäase eikä toisten ihmisten valikoimisen kriteeri. Oikea usko on Raamatun mukaan sitä, että uskotaan oikeaan kohteeseen Jeesukseen, syntien anteeksi antajaan. Tervetuloa kuulemaan tästä lisää sunnuntaisin messussa kello 10 Länsimäen kirkolla.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.