null Neulo Bernie-lapaset lahjaksi tai myyntiin Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

Bernie Sanders on nähty istumassa niin Marsin pinnalla kuin Star Wars -aluksessa viraaliksi levinneissä meemeissä.

Bernie Sanders on nähty istumassa niin Marsin pinnalla kuin Star Wars -aluksessa viraaliksi levinneissä meemeissä.

Hyvä elämä

Neulo Bernie-lapaset lahjaksi tai myyntiin Yhteisvastuukeräyksen hyväksi

Bernie-lapasten tarkoitus on tuoda iloista mieltä ja ottaa kantaa sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen. Kirkko ja kaupunki tarjoaa lukijoilleen ilmaisen neuleohjeen.

Bernie Sanders ja ruskeankirjavat neulelapaset. Presidentti Joe Bidenin virkaanastujaisissa otetusta kuvasta tuli nopeasti meemihitti ympäri maailmaa.

Sanders-meemit huvittivat Herttoniemen seurakunnan pastoria Outi Lanttoa. Sitten hän keksi: Bernie-lapaset voisivat olla tämän vuoden Yhteisvastuu-tuote.

Lantto kääntyi käsityötoimittaja Hanna Tammisen puoleen, joka tarttui hyväntekeväisyyshaasteeseen ja kirjoitti ohjeen lapasille.

− Tarkoitus on tuoda mukaan iloista mieltä, mutta tämä on myös kannanotto. Tavoittelemme Sandersin rohkeutta ja haluamme liittyä sosiaalisen oikeudenmukaisuuden liikkeeseen, Lantto sanoo. 

Neuloosi iski Lanttoon jo monta vuotta sitten. Kahdet Bernie-lapaset on nyt neulottu valmiiksi. Seuraavat kolme paria on myyty ennakkoon.

Kirkko ja kaupunki tarjoaa lukijoilleen Tammisen laatimat ohjeet ilmaiseksi. Lataa Bernie-lapasten pdf-ohje tästä

Lantto ja Tamminen toivovat, että neulojat maksavat ohjeen käytöstä sopivaksi katsomansa summan Yhteisvastuukeräykseen tai neulovat lapasia myyntiin ja lahjoittavat tuoton keräykseen.

Ota kuva neulomistasi Bernie-lapasista ja lataa se muiden iloksi ja inspiraatioksi Instagramiin hashtageilla #berniet #yhteisvastuukeräys2021.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.