Kata-Riina Heinonen-Tricarico -haulla löytyi 17 hakutulosta.

1. Tee testi: Kuka on sinun suojeluspyhimyksesi?

Historia tuntee paljon suojeluspyhimyksiä, mutta kuka heistä tuntee sinut? Oletko hilpeä yhteiskuntakriitikko, elämännälkäinen seikkailija vai rohkea bosslady? Testi kertoo, keneltä sinä voit ammentaa voimaa ja suojelusta.

10.02.2021

2. Ilmastokeskustelu on saanut ihmiset pohtimaan ihmissuhteita: ”Maapallon rajallisia varoja ei tarvitse kuluttaa loppuun, kun elämässä on rakkautta”, sanoo seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen

Enstitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Elina Tanskanen on työskennellyt rakkauden parissa jo miltei kaksi vuosikymmentä, eikä usko rakkauden voimaan ole hiipunut vieläkään.

27.01.2021

3. Kirkko ja kaupungin lukijoille alennusta Minä olen -virtuaalitapahtuman lipuista – Kirkon ohjelmassa mukana feminiinistä energiaa, parisuhdevinkkejä ja kelttiläisiä rukouksia

Kirkon ohjelma Minä olen -messuilla on vahvasti kiinni nykyajan hengellisyydessä. Messujen meno verkkoon mahdollisti ohjelman uudenlaiset esitytavat.

27.01.2021

4. Instagram-tilillä herkät kundit pääsevät ääneen – ”Kyllästyimme puhumattomuuden kulttuuriin”

Sonja Myllymäkeä ja Atte Heiskasta kiehtoo arkipäiväisyys. He haluavat ravistella elitismin pois runoudesta.

26.01.2021

5. Kirkon perheneuvonnan asiakasmäärissä tapahtui viime vuonna notkahdus – ”Videovälitteisyys hämmensi aluksi asiakkaita”

Pääosin asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä videovälitteiseen neuvontaan. Pääkaupunkiseudulla kysyntä on suurempaa kuin perheneuvonnan tarjonta.

26.01.2021

6. ”Mikä on matkustaja?” –  Olarin seurakunnassa opitaan arkipäivän kieltä

Puhutaan suomea -ryhmään voi osallistua, vaikka ei osaisi sanaakaan suomea.

18.01.2021

7. Jalkapalloilija Amanda Rantanen keskittyy vaikeuksien jälkeen asioihin, jotka tuntuvat aidosti hyviltä – ”Olen oppinut olemaan itselleni vähemmän ankara”

PK-35 -jalkapallojoukkueen kapteeni Amanda Rantanen, 22, haluaa nauttia tänä vuonna arjen pienistä asioista ja kehittyä sekä pelaajana että ihmisenä.

12.01.2021

8. Noin puolet maailman ihmisistä siirtyi elämään vuotta 2021 – Vuoden vaihtuminen on tärkeä juhla ympäri maailmaa

Ajan laskeminen on aloitettu jo tuhansia vuosia sitten muinaisessa Babyloniassa. Monessa maassa käytetään useampaa kalenteria rinnakkain.

05.01.2021

9. Asunnottomien tukitoiminta löysi väliaikaisen kodin Itä-Pasilasta – ”Tämä on tässä hetkessä hyvä ratkaisu”

Vailla vakinaista asuntoa ry:n toiminta muuttaa Sörnäisistä Pasilan aseman läheisyyteen tammikuun lopussa. Uusi vuokranantaja on yksityinen taho.

05.01.2021

10. Ulkosuomalaiset etsivät Lontoon merimieskirkosta tukea brexit- ja koronahuoliin – ”Äidinkielellä puhutulla lämpimällä puhelulla voi olla valtava merkitys”

Britanniassa oleskelevat suomalaiset ovat saaneet Lontoon merimieskirkosta joulun aikana apua yllättäviin matkustusongelmiin sekä keskusteluapua ahdistukseen ja yksinäisyyteen.

31.12.2020

11. Lähes 40-vuotias Kauniaisten kirkko peruskorjataan – ”Korona on saanut huomaamaan, että jos me jotain tilaa tarvitsemme, niin se on juuri tämä kirkko”

Remontilla ehkäistään isoja vaurioita ja saadaan merkittäviä säästöjä energiankulutukseen. Korjaustoimien kustannusarvio selviää tammikuun lopussa.

29.12.2020

12. ”Helvetissä on noin 800 000 astetta, mutta taivaassa saa hyvää ruokaa” – Kalevi Helvetin virtuaalinäyttelyssä rutto riivaa New Yorkia, ja kyykäärmeitä kuhisee kaikkialla

Nyt ollaan lopunajan tunnelmissa. Virtuaalisen kauhunäyttelyn inspiraationa ovat toimineet niin Raamattu kuin vampyyrielokuvat. Myös taiteilija itse piipahtaa näyttelytilassa.

18.12.2020

13. Laulaa voi isotädin ikkunan alla, ja lauluseurana voi toimia Jouluradio – K&k ja Suomen Lähetysseura lahjoittavat lukijoille Kauneimmat joululaulut -vihkon

Kauneimmat joululaulut -vihosta löytyy lauluja joka tunnelmaan. Tänä jouluna on oltava kekseliäs, jotta lauluseuraa löytyy kaikille ja joulun henki tavoittaa jokaisen.

17.12.2020

14. Ilmastoahdistuksen voi kääntää toiminnaksi – ”On myös muita ihmisiä, jotka haluavat vaikuttaa asioihin”

Teologian opiskelija ja erikoiskirjastovirkailija Suvi Silventoinen ajattelee, että kirkon kuuluu olla läsnä ilmastoahdistuksen kaltaisissa isoissa aiheissa.

09.12.2020