null Onnellisuusvalmentaja

Onnellisuusvalmentaja

Pysähdy. Virity hetkeksi kuulemaan veren kohinaa korvissasi. Ole.

Mistä unelmoit? Minne tunnet veresi sinua vetävän? Kun suljet silmäsi, mikä näky aukeaa eteesi?

Tunnetko jonkun kummallisen kutsun itsessäsi? Sellaisen, joka ei jätä sinua rauhaan? Kuuletko äänen sisältäsi, vaikka kuinka sulkisit korvasi?

Mitäpä, jos antaisit Jumalalle mahdollisuuden. Raottaisit hetkeksi sielun verhoa ja juttelisit Luojalle näystäsi.

Jumalan kanssa on oikeastaan yllättävän helppoa puhua. Se vaatii vain jonkin verran opettelua. Ja muista, ei kukaan puhu Jumalan kanssa omista unelmistaan ilman harjoittelua!

Onneksi ajan kanssa synkkä yksinpuhelu vaihtuu hersyväksi dialogiksi. Kokeile vaikka!

Yhtenä päivänä saatat löytää sielusi postilaatikosta kutsukortin. Se on kutsu juuri siihen tehtävään, jota sielussasi olet kantanut jo pitkään yksin. Kortissa on oman unelmasi toteuttamisen aikataulu. Olet saanut itsellesi valmentajan.

Jumala on vaativa, mutta oikeudenmukainen valmentaja. Hänen valmennustyylinsä edustaa alansa huippua, eikä hän jätä valmennettavaa yksin kysymystensä kanssa. Jumalan valmennustyyli on myös hyvin selkeä: mitä vaativampi tehtävä on edessä, sitä kovempi on valmennusjakso. Älä siis murehdi harjoitusten raskautta, sillä jonakin päivänä ymmärrät hikisten treenien tarkoituksen.

Jumalan toiminta on kaikessa merkillisyydessään selkeää. Hän ensin kutsuu tehtävään, valmentaa väsymättä ja lopulta kantaa kaikissa sen vaiheissa. Heikoimpina hetkinä hän ottaa reppuselkään sinut ja minut.

Jaa tämä artikkeli: