Päivänsankari mielessä

Päivänsankari mielessä

Joululahja voi liittyä myös Jeesukseen.

Ajateltavaa autoilijalle

Miksi automattojen pitäisi olla niitä tuttuja, tylsiä ja mustia? Anna Jeesuksen tulla kyytiin, ja osta autoilevalle sukulaiselle teemaan sopivat matot. Neljän maton setti ilmoittaa ytimekkäästi, että Jeesus on syy joulunaikaan: Jesus – Reason for Season.

91,95 €, zazzle.co.uk

Taivaallista taikinaa

Leivonta on välinelaji. Jouluun sopiva väline on silikoninuolija, jota koristaa teksti Jesus is the Best Gift of All (Jeesus on kaikkein paras lahja). Joulun sanoma pysyy keittiössä kirkkaana mielessä.

7,99 $, familychristian.com

Pöpöt poissa ja Jeesus mielessä

Rukoileminen kannattaa aina. Ja käsien peseminen. Jos ei yksinkertainen ohje muuten pysy päässä, osta kylpyhuoneen koristeeksi tarrateksti Wash Your Hands, Say Your Prayers, because Jesus and Germs are Everywhere. Jeesus on kaikkialla – ja niin ovat pöpötkin.

alk. 5,74 €, etsy.com

Pyhien pukuleikki

”Mitä Jeesus tekisi?” on tuttu kysymys kaikille kristityille. Nyt kysymyksen voi laajentaa myös pukeutumiseen. What Would Jesus Wear? -magneettisettiin kuuluu Vapahtajan perinteisen asun lisäksi yllättäviäkin asuvalintoja kuten surffausvarusteet. Setissä on mukana myös leipiä, kaloja ja puusepän työkalut.

14,95 €, philosophersguild.com

Kielelläsi kultaa

Jouluna kuuluu syödä suklaata. Kun iänikuiset konvehdit kyllästyttävät, hanki lahjaksi suklainen Jeesus. Bond Street Chocolaten valmistama suklaapatsas on sivelty 24 karaatin kullalla. Ikävä kyllä, suklaaostoksia varten tarvitsee matkustaa New Yorkiin saakka.

15 $, bondstchocolate.com

Vauva putkahtaa paidasta

Pue päällesi joulun päähenkilö! Aaton parhaasta pehmeästä paketista paljastuu huikea kolmiulotteinen paita, jossa marmorinen Jeesus-lapsi lepää äitinsä käsivarsilla. Taatusti yllättävämpi lahja kuin pyjama!

20 $, shop.themountain.me

Tähti tähdistä kirkkain

Jouluna saavat loistaa muutkin kuin tähtöset. Timantein koristeltu Jeesus-kaulariipus on asennekoru vailla vertaa myös joulun jälkeen. Samanlainen koru löytyy myös Kanye Westin ja Jay Z:n kaulasta.

alk. 23,99, ioffer.com

Possumuotit piiloon

Tuliko taas tehtyä pipareita tylsillä possumuoteilla? Korvaa ne ensi vuonna joulun päähenkilöillä. Seimiasetelmapiparimuoteissa on mukana pyhä perhe, tietäjä, eläimet, tähti ja koristeluun tarvittavat pursottimet.

14,99 $, cheapcookiecutters.com

Opettavainen ote leikkeihin

Suomalaiset piltit ovat kasvaneet kehittävien puulelujen parissa. Korvaa tänä jouluna herkästi hajoavat muoviset leluhökötykset puisella Jeesus-nukella. Puunukeista löytyy perinteinen versio sekä katolisen kirkon kuvastosta tuttu liekehtiväsydäminen Vapahtaja.

alk. 16,36, etsy.com

Ihoon piirretty Pelastaja

Onko sukulaistyttö kinunnut tatuointia? Varmista paikkasi lempisukulaisena ja anna hänelle lahjaksi Jeesus-tatuointi. Sellainen on jo Justin Bieberillä ja David Beckhamilla. Näin joulun päähenkilö pysyy mielessä ympäri vuoden.

Jaa tämä artikkeli: