null Parisuhteen palikkatesti

Onko parisuhteen sokkeli kunnossa?

Onko parisuhteen sokkeli kunnossa?

Parisuhteen palikkatesti

Mitä yhteistä on omakotitalon rakentamisella ja avioliitolla? Molempiin liittyy usein epärealistisia unelmia ja odotuksia.

Unelmien koteihin pääsee tänä kesänä tutustumaan Asuntomessuilla Kokkolassa. Samalla reissulla voi ruotia parisuhdettaan parempaan kuntoon, jottei kävisi niin, että avioliitto on ohi ennen kuin talonrakennusprojekti on päättynyt.

Kokkolan alueen seurakunnat muistuttavat messuvieraita siitä, että kestävä koti on muutakin kuin kantavia seiniä ja toimivia lvi-ratkaisuja.

— Parisuhde kannattaa hoitaa kuntoon ennen talonrakennusprojektin aloittamista. On tärkeää pysähtyä miettimään, mitä talon seinien sisällä on. Hyvä parisuhde ja omakotitalo ovat unelmia, joiden eteen täytyy tehdä töitä, seurakuntien messuosastoa suunnittelemassa ollut projektityöntekijä Leena Harjunpää kertoo.

Seurakuntien messuosastolla voi kasata yhdessä puolison kanssa puista parisuhteen palikkataloa. Ja ellei ehdi messuille, omakotitalosta haaveileva pariskunta voi testata suhteensa ja rakennustaitonsa rakentamalla parisuhteen palikkatalon ihan itse. Kurkihirren ja kivijalan mitat sekä maalien värikoodit löytyvät osoitteesta www.parisuhteenpalikat.fi.

Asuntomessut
Kokkolassa 15.7.–14.8.

 

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.