Kirkon perheneuvonta Leppävaarassa muuttaa Etelä-Leppävaaran
Leppävaaran perheneuvonnan uusi toimipiste on Upseerikadulla.

Leppävaaran perheneuvonnan uusi toimipiste on Upseerikadulla.

Kirkon perheneuvonta Leppävaarassa muuttaa Etelä-Leppävaaran

Leppävaaran perheneuvonnan uudet tilat sijaitsevat aseman lähellä, joten vastaanotolle on helppo tulla.

Leppävaaran perheneuvonta muuttaa ensi viikolla nykyisistä tiloista Ajurinkujalta Perkkaalle, Etelä-Leppävaaraan. Uusi osoite on Upseerinkatu 1–3, Torni A, 3. kerros.

Uudet toimitilat sijaitsevat Leppävaaran aseman lähellä hyvien julkisten yhteyksien päässä. Käynti tiloihin on talokompleksin sisäpihan puolelta Torni A:n rappukäytävästä. Asiakasparkkipaikkoja on viereisen Perkkaan kappelin pysäköintialueella.

Espoon seurakuntien perheasiain neuvottelukeskuksella on kaksi toimipistettä, toinen Leppävaarassa ja toinen Tapiolan keskustornissa. Kaikkiaan perheneuvonnassa työskentelee kolmetoista perheneuvojaa, joista neljän vastaanotto on Leppävaarassa, sekä vastaanottosihteeri.

Perheasiain neuvottelukeskus tarjoaa ammatillista keskusteluapua parisuhteen, perheen ja henkilökohtaisen elämän kipukohdissa. Perheneuvonnan asiakkaaksi voi hakeutua yksin, yhdessä kumppanin kanssa tai perheenä. Palvelut ovat maksuttomia ja asiakkaaksi voi hakeutua, vaikka ei olisi evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Asiakkaita palvellaan myös ruotsiksi ja englanniksi.

Asiakkaaksi hakeudutaan puhelimitse, p. 09 8050 2420, ma, ti, to ja pe klo 9–11. Puhelun yhteydessä tehdään alkuhaastattelu, jossa kartoitetaan asiakkaan tilanne ja millaista apua ollaan hakemassa. Perheneuvojilla ja vastaanottosihteereillä on ehdoton vaitiolovelvollisuus.

Perheneuvonnan työntekijät tarjoavat myös prosessimaista työnohjausta ja lyhyempiä konsultaatioita hoidollista työtä tekeville ammattilaisille. Neuvottelukeskuksessa kokoontuu myös erilaisia hoidollisia ryhmiä.

Jaa tämä artikkeli:

Kommentoi