null PopPaavali 2020 perutaan koronatartuntojen lisääntymisen vuoksi

Paavalinkirkon sisäpiha pysyy tyhjänä elokuisena viikonloppuna. PopPaavalin peruuntuminen harmittaa tuottaja Milla Palovaaraa, mutta hänestäkin päätös oli ainoa mahdollinen muuttuneessa tilanteessa.

Paavalinkirkon sisäpiha pysyy tyhjänä elokuisena viikonloppuna. PopPaavalin peruuntuminen harmittaa tuottaja Milla Palovaaraa, mutta hänestäkin päätös oli ainoa mahdollinen muuttuneessa tilanteessa.

Ajankohtaista

PopPaavali 2020 perutaan koronatartuntojen lisääntymisen vuoksi

Tapahtuman turvatoimia oli suunniteltu huolella, mutta seurakunta ei halua ottaa mitään riskejä tartuntojen mahdollisessä leviämisessä.

Paavalinkirkon pihalle suunniteltu PopPaavali 2020 -kesäklubi on päätetty perua koronaepidemian pahenemisen vuoksi. Kesäklubi oli tarkoitus järjestää kolmipäiväisenä tapahtumana tulevana viikonloppuna 21.–23.8.

Tavoitteena oli pitkään pyrkiä järjestämään tapahtuma siten, että se on varmasti turvallinen epidemiasta huolimatta. Suomen koronatilanne on kuitenkin heikentynyt viime viikkoina sellaiseksi, että minkäänlaisia riskejä epidemian leviämiseksi ei haluta ottaa. 

– Haluamme kantaa kortemme kekoon epidemian taltuttamiseksi. PopPaavalin peruminen on raskas päätös, mutta tässä tilanteessa se tuntuu ainoalta oikealta ratkaisulta, toteaa kirkkoherra Kari Kanala.

PopPaavalin tarina ei kuitenkaan ole lopussa, vaan seuraava PopPaavali pyritään järjestämään kesäkuun 2021 alussa mahdollisimman samalla esiintyjäkaartilla, joka tänä vuonna olisi ollut Mikko Joensuu, Lasten Hautausmaa, Pelle Miljoona United, Wasted, Mary Ann Hawkins, Pietarin Spektaakkeli, The Valkyrians sekä dj:t Njetche K, Pastori Kanalan Pyhäkoulu, Tokemon ja Lord Fatty.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

”Siinä on henkevää ja väkevää fiilistä, että pop- ja rock-artistit pääsevät kirkon pihalle soittamaan” – PopPaavali-kesäklubi toteutuu vihdoin kahden epäonnisen vuoden jälkeen

Hyvä elämä Ajankohtaista

Pelle Miljoona, Draama-Helmi, Penniless ja muut artistit esiintyvät minifestivaaleilla Paavalinkirkon pihassa. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.