null Rairuoholive tulee taas: ”Ei tämän livenä itävän ruohonkaan kasvusta ole takeita”

Näin kasvaa rairuoho.

Näin kasvaa rairuoho.

Ajankohtaista Hengellisyys

Rairuoholive tulee taas: ”Ei tämän livenä itävän ruohonkaan kasvusta ole takeita”

Jos Vantaan seurakuntien rairuoho ei idä, antaa se viestinnän asiantuntija Lotta Nummisen mukaan aiheen pohtia armollisuutta.

Vantaan seurakuntien Youtube-kanavalla seurataan rairuohon kasvua reaaliajassa. Kolmatta kertaa järjestettävän tempauksen sanomana on toivo.

– Toivottavasti rairuoholive tuo juuri sinun päivääsi paitsi hymyn ja positiivisen fiiliksen, myös oivalluksen siitä, että jokaisen meistä olisi välillä hyvä pysähtyä hetkeksi vaikka omien ajatusten, rukouksen tai hiljaisuuden äärelle. Rairuoholiven viesti on: toivo kasvaa, kertoo viestinnän asiantuntija Lotta Numminen Vantaan seurakunnista.

Numminen itse istutti ruohon. Tällä kertaa istutettu ruoho oli ohraa, mutta Numminen suosittelee kokeilemaan myös maissia, krassia tai hernettä.

– Jos ruohon itäminen epäonnistuu, antaa se mahdollisuuden pohtia armoa ja armollisuutta erityisesti itseään kohtaan. Uusi elämä on aina arvoitus, ei tämän livenä itävän ruohonkaan kasvusta ole takeita, mutta toivoa on, Numminen sanoo.

Striimausta voi seurata pääsiäispyhien yli tästä linkistä.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Mitä on rairuohon rai, miksi munia koristellaan? Testaa tietosi pääsiäisvisassa!

Hengellisyys

Entä mitä tapahtui viimeisellä ehtoollisella juuri ennen Öljymäelle lähtöä? Kokeile, kuinka monta 15 kysymyksestä saat oikein.Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.