null Rakkautta ja kaipuuta

— Jos pitää jostakusta oikein paljon, se voi myös tehdä kipeää, sanoo Pieni Merenneito.

— Jos pitää jostakusta oikein paljon, se voi myös tehdä kipeää, sanoo Pieni Merenneito.

Rakkautta ja kaipuuta

Utelias Pieni Merenneito pääsee syntymäpäivänään käymään merenpinnalla. Siellä hän pelastaa kalastajapoika Mikaelin hukkumiselta, eikä saa sen jälkeen ajatuksiaan irti hänestä. Pian Pieni Merenneito onkin valmis tekemään mitä tahansa päästäkseen takaisin Mikaelin luokse.

Pieni Merenneito turvautuu epätoivoiseen tekoon ja pyytää itselleen jalat Merinoidalta. Neito saa jalat, mutta vastineeksi hänen on luovuttava äänestään. Jaloilla hän pääsee Mikaelin luo, mutta tuoko maanpäällinen elämä hänelle iloa? Minkälaista on elämä mykkänä kuivalla maalla?

H. C. Andersenin iki-ihana tarina Pieni Merenneito pääsee lavalle Tikkurilan teatterikoululaisten näytelmässä. Kyseessä on nuoren tytön kasvutarina, jossa pohditaan, mikä tässä elämässä on tärkeää ja mikä on sopiva hinta siitä maksettavaksi. Pieni Merenneito on kertomus rakkaudesta ja kaipuusta.

Näytelmä on tarkoitettu yli 7-vuotiaille ja seuraava esitys on la 14.1. klo 14 Vernissan alasalissa, Tikkurilantie 36. Lippuvaraukset (12/6/5€) p. 044 013 0036 tai liput@tikkurilanteatteri.fi. Muut näytökset www.tikkurilanteatteri.fi.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.