Rekolan kappalainen valittiin Parikkalan kirkkoherraksi

Rekolan kappalainen valittiin Parikkalan kirkkoherraksi

Vantaan Rekolan seurakunnan pitkäaikainen kappalainen Marja-Liisa Malmi on valittu Parikkalan kirkkoherraksi. Hän aloittaa uudessa työssä 1.1.2015.

Malmi aloitti työuransa kirkossa lehtorina vuonna 1981, jolloin naisilla ei vielä ollut mahdollisuutta papin työhön. Hänet vihittiin papiksi vuonna 1991, jolloin hän tuli Rekolan seurakuntaan seurakuntapastoriksi. Kappalaisen virkaan hänet valittiin Rekolassa 1998.

- Eli olen ollut yhteensä 23,5 vuotta Rekolassa! Olen tehnyt täällä kaikkia mahdollisia töitä: rippikouluja ja nuorisotyötä, tiedotusta, diakoniaa, lapsi- ja aikuistyötä ja hallintoakin seurakuntaneuvoston sihteerinä.

- Nyt on ollut halua etsiä muutosta. Täällä olen tehnyt työtä lähiöseurakunnassa. Ajattelen, että maaseudulla ja pikkukaupungeissa papin rooli on erilainen. Haluan vielä kokea sellaisen, ehkä vähän isäcamillomaisen papin roolin.

Malmi on syntyisin Tohmajärveltä, jonne on tunnin matka Parikkalasta.

Marja-Liisa Malmin lähtösaarna ja iloinen lähtöjuhla sunnuntaina 21.12. klo 13 Kauneimmat joululaulut -messun yhteydessä Rekolan kirkossa, Kustaantie 22.

Jaa tämä artikkeli: