Rekolan kirkkoherraksi tahtoo seitsemän hakijaa

Rekolan seurakunnan kirkkoherran virkaa on hakenut seitsemän hakijaa. Hakuaika päättyi perjantaina 7.3.

Hakijat ovat

• hallintopalvelujohtaja Timo Lankinen, medialähetysjärjestö Sanansaattajat
  • kappalainen Laura Maria Latikka, Hyvinkään seurakunta
  • kappalainen Marja-Liisa Malmi, Rekolan seurakunta
  • kappalainen Pekka Nätti, Ranuan seurakunta
  • kappalainen Juha-Pekka Rissanen, Espoon Leppävaaran seurakunta
  • vt. kirkkoherra Juha Ropponen, Rekolan seurakunta
  • pastori Johannes Tikka

Helsingin hiippakunnan tuomiokapituli haastattelee hakijoita 31.3. ja lähettää harkinnan mukaan työnhakuun kuuluviin testeihin. Huhtikuun aikana tuomiokapituli antaa hakijoista lausuntonsa Rekolan seurakuntaneuvostolle, joka tekee lopullisen päätöksen.

- Seurakuntaneuvosto saa meiltä käyttöönsä kaiken hakuprosessissa syntyneen materiaalin. Heillä on lisäksi mahdollisuus haastatella ja tutustua hakijoihin valitsemallaan tavalla, kertoo notaari Heikki Hämäläinen Helsingin tuomiokapitulista.

► Rekolan kirkolla järjestetään sunnuntaina 9.3. kirkkokahvit, jossa Helsingin hiippakunnan hiippakuntadekaani Reijo Liimatainen kertoo kirkkoherranvaalin vaalitavoista. Messu alkaa klo 10 ja kirkkokahvit noin klo 11.15.

Laajempi juttu Rekolan kirkkoherran valinnasta Vantaan Laurissa 13.3.