null Rukousapu lompakossa ja puhelimessa

Taivaalliset luottotiedot kunnossa?

Taivaalliset luottotiedot kunnossa?

Rukousapu lompakossa ja puhelimessa

Katolilaisilla on kaikkia kivoja tavaroita. Esimerkiksi rukousnauhat eli ruusukot, ne ihanat helmikorut, joita Madonna ja muut myöhemmät poptähdet ovat väärinkäyttäneet kaulakoruinakin.

Ruusukkoja on valmistettu aikanaan kallisarvoisista materiaaleista: meripihkasta, norsunluusta ja kullasta. Nyt kekseliäät katoliset ovat keksineet perinteiselle versiolle vaihtoehtoja.

Luottokorttiruusukko on nimensä mukaisesti luottokortin kokoinen ja mallinen. Helmet ja risti on kiinnitetty kortin pintaan. Luottokorttimallia myy muun muassa katolinen perheyhtiö Catholic Supply of St. Louis. Yhtiön mukaan uutuus on suoranainen menestystuote, joka sopii matkailijoille ja kaikille katolilaisille, jotka haluavat harjoittaa hartautta vähäeleisesti ja piilossa katseilta.

Ja tietenkin ruusukkoja löytyy myös iPhone- ja iPad-aplikaatioina. Hienostunein, Rosary Deluxe, paksahtaa puhelimeen englannin-, italian-, espanjan-, ranskan- tai latinankielisenä. Sovelluksessa voi vaihdella helmien ja ristin muotoa ja väriä sekä ladata omia kuvia. Taustamusiikkina soi Ave Maria tai In His Way, ”jonka avulla pääsee meditoivaan mielentilaan”. Ja kaikki tämä vain 1,99 dollarilla.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.