null Saarnamies Hjallis

Hjallis opettaa elämään ihmisiksi.

Hjallis opettaa elämään ihmisiksi.

Saarnamies Hjallis

Odotan maanantai-iltaisin sitä hetkeä, kun Diilin loppuosuus alkaa ja Hjallis Harkimo ryhtyy ripittämään hävinnyttä joukkuetta ja pitämään diilisaarnansa.

Jokeripomo Harkimo on tänä syksynä tehnyt tosi-tv:tä ja saarnannut ruudussa muun muassa toisten kuuntelemisen ja yhteistyön merkityksestä, oman mielipiteen sanomisen tärkeydestä ja asioiden ottamisesta tosissaan. Hän on tuominnut löysyyden, pahanpuhumisen ja takanapäin toimimisen.

"Mitä sä oot muka saanu aikaan? Onks sulla mitään omaa mielipidettä? Miks sä et kuuntele muita? Luuleksä et sä et tarvii muita? Eksä tiedä, että muita pitää kuunnella! Tuutsä toimeen kenenkään kanssa? Sä vaan teet itse kaiken etkä kuuntele muita, ja perseelleen meni taas. Pystyksä myöntää, että sä mokasit? Eksä ota tätä hommaa tosissas, ei tässä pärjää pelkillä vitseillä? Arvosteleksä aina vaan muita?"

Tämäntyyppisillä itsetutkisteluun johdattavilla kysymyksillä Hjallis etsii johtajaa markkinoimaan ja myymään uuden Sipoonrannan alueen luksusasuntoja.

Jotkut ajattelevat, että Hjallis on huomioissaan ja tuomioissaan kova. Mutta kuka mies kertoo itkeneensä liikutuksesta kaupunginteatterin Maija Poppanen -musikaalissa? Hjallis.

Diili ma 16.11. klo 20 MTV3:lla

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.