Seurakunnatkin ovat paikalla Sexhibition-messuilla

Seurakunnatkin ovat paikalla Sexhibition-messuilla

Perjantaina 31.10. Sexhibitionissa on paikalla myös seurakuntien edustajia. Vantaan seurakuntien perheasiain neuvottelukeskuksen perheneuvoja ja seksuaaliterapeutti Paula Ruotsalainen sekä Tikkurilan seurakunnan pastori ja psykoterapeuttiopiskelija Toni Fagerholm ovat läsnä kohtaamassa ja keskustelemassa ihmisten kanssa seksuaalisuuteen sekä parisuhteeseen liittyvistä kysymyksistä.
 
– Kirkko on siellä, missä ihmisetkin. Olemmekin messuilla ihmisiä varten valmiina keskustelemaan, kirkon ja rakkauden asialla. Olen aiemmin ollut mukana Häämessuilla ja tämä on samaa asiaa, mutta areena on toisenlainen, Paula Ruotsalainen sanoo.
 
Kirkkoherra Janne Silvastin mukaan kirkon näkökulmana on painottaa vapaaehtoisuuteen ja ihmisarvon kunnioitukseen perustuvaa seksuaalisuutta. Osallistumista messuille harkitaan jatkossa sen mukaan, koetaanko se nyt hyödylliseksi.
 
– Meidän halunamme on toisaalta tavoittaa niitä ihmisiä, jotka voisivat hyötyä osaamisestamme, toisaalta kerätä kokemusta työmme kehittämiseksi. Parisuhdetyötä tekevät työntekijämme käsittelevät erotiikkaan liittyviä asioita työssään jatkuvasti, se kuuluu heidän erityisosaamiseensa, hän lisää.

Jaa tämä artikkeli: