null Syö naiselle ammatti

Naisten Pankin ravintola tarjoaa palestiinalaista hummusta.

Naisten Pankin ravintola tarjoaa palestiinalaista hummusta.

Syö naiselle ammatti

Ravintolan voi nyt pistää pystyyn omassa olohuoneessa, kadulla tai kaverin kellaritiloissa. Lauantaina 19.11. järjestetään Ravintolapäivä, jonka ajatuksena on, että kuka tahansa voi perustaa yhden päivän ajaksi ravintolan minne vain ja rakentaa haluamansa menukokonaisuuden. Rajoituksena on lähinnä oma mielikuvitus.

 

Naisten Pankin vapaaehtoiset pistävät pystyyn oman ”Syö naiselle ammatti” -ravintolansa Helsingin Kamppiin. Ravintolan tuotto käytetään kehitysmaiden naisten toimeentulon tukemiseen ja tarjolla on annoksia Naisten Pankin kohdemaista. Miltä kuulostaa esimerkiksi perulainen bataattikeitto, ugandalainen luwombo tai palestiinalainen hummus?

Pääkaupunkiseudulle nousee Ravintolapäivänä kymmeniä pop up -ravintoloita. Ympäri maata yksityishenkilöiden ideoimia ravintoloita, kahviloita ja bistroja on yli kaksisataa. On kaakaokahviloita, kalaravintoloita, soppakeittiöitä, vohvelibaareja ja pelkästään jälkiruokaa tai aamupalaa tarjoavia putiikkeja. Aikaisempina kertoina pop up -ravintoloihin on saanut jonottaa, nähtäväksi jää tekeekö marraskuinen ajankohta poikkeuksen.

 

www.ravintolapaiva.com

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.