null Terveisin lukija

Terveisin lukija

Oli taas aika siivota toimituksen sähköpostista vanhoja viestejä pois. Osa niistä on tullut Vantaan Laurin nettisivujen palautelomakkeen kautta, usein nimettöminä. Koska on sääli heittää vähänkäytettyä kelpo materiaalia roskakoriin, julkaisemme tässä otoksen palautepostista.

Jotkut harvat antavat palautetta lehden sisällöstä: "Hyvää kevättä kaikille. Hyvä lehti roskan joukossa. KIITOS."

Monella on mielipide jostakin muusta asiasta. Esimerkiksi politiikasta: "Olen sitä mieltä, että kaikki uskonpuolueet olisi kiellettävä koko Euroopan alueella." Tai Suomesta: "Suomi on paska maa ja rasisti maa joka vihaa ulkomailmat hehehee." Ja tietysti myös kirkosta ja siitä eroamisesta: "Ahtaaksi käy, ennen kuin loppu koittaa. Kirkosta erosi ennätysmäärä."

Jotkut selvästi uskovat, että toimittaja tietää kaiken: "Etsin Pekka-nimistä juristia, muistaakseni vuonna 2000 edusti naista, jolle on tulossa suuri perintö. Tiedättekö missä nämä henkilöt voisivat olla?" Tai: "Ovatko näyttelijä Kai Lehtinen ja Petri Laaksonen sukua keskenään? Yhdennäköisyys on ilmiömäinen."

Jotkut haluavat tarkentaa toimituksen tietoja: "Kiitos yhteystiedoista kirkkoihinne. Ehkä siihen Louhelan kirkkoon, vai olikohan se Louhela, joka oli aseman vieressä, pari pysäkkiä ennen Vantaankoskea, niin tiedoissa voisi lukea, että samalla M-junalla koko matka. Tuli sellainen olo, että pitää vaihtaa junaa."

Joillakin on ihan uutta tietoa: "Olen itsekin kokeilut vaimolleni tennispallolla hieromista. Vaimo on rentoutunut. Pallohieronta on tehokasta. Olen hieronut pallolla jalkapohjia jalan päältä ja selkää ja niskoja."

Ja joillakin on salattua tietoa: "Saatanan vallasta yhteydestä, kanssakäymisestä, vallasta, lupaukset, anteeksi kirouksista, siunauksista, niin Herra on kyllä ilmaissut isällisyytensä Herrassa, olen suhteen."

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.