null Tie, totuus ja elämä

Tie, totuus ja elämä

Mielikuvat moottoripyöräilystä ovat moninaisia. Easy Rider, ylipitkät ohjaustangot, Harley Davidsonit ja loputon vapaus. Tai yhä useammin vastaantulevat naismotoristit. Tai lain rajamailla ja tuolla puolenkin elävät nahkaliivijengit. Tai viidenkympin villitys ja upouusi prätkä. Tai ympäri Eurooppaa ajelu kaksin vain.

Lisätään joukkoon vielä yksi: Gospel Riders -moottoripyöräkerho ja Motoristiraamattu.

Gospel Riders määrittelee itsensä "luonteeltaan sisälähetystyötä tekeväksi yhteiskristilliseksi harrastusyhdistykseksi". Sillä on toimintaa ympäri Suomen ja lisäksi ulkomaisia osastoja ainakin Espanjassa, Virossa ja Jerusalemissa.

Aluetoiminnan kohdalta nettisivuilta löytyvät Helsinki ja Espoo, muttei Vantaata, koska Helsingin aluevastaavan Tuomas Petlinin mukaan helsinkiläiset ja vantaalaiset gospelridersit toimivat yhdessä. Vantaa toimii myös lähtöpisteenä kerholaisten retkille, sillä kokoontumispaikkana on Tikkurilan Kehä III:n Neste. Siellä tavataan ajokaudella keskiviikkoisin kello 18.

Gospel Ridersit ovat tuottaneet Motoristiraamatun — Tässä on tie, josta on tekeillä jo kolmas painos. Sen on tarkoitus ilmestyä toukokuussa. Taskuun mahtuva kirjanen sisältää Uuden testamentin ja Psalmit, motoristien todistuspuheenvuoroja ja motoristihenkeen sopivia lauluja, raamatunpätkiä ja rukouksia.

Yksi rukouksista kuuluu näin: "Jeesus, siunaa ja varjele jokaista Suomen motoristia, nuorta ja vanhempaa, sateella ja paisteessa, mutkissa ja suorilla, ja auta meitä aina ajamaan Sinun kunniaksesi."

Kirjaa jaetaan maksutta kypäräpäiden kokoontumisissa.

Moottoripyöränäyttely Helsingin Messukeskuksessa 29.1.–1.2. Gospel Riders osastolla 2b30.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.