null Toimittajan kolme menovinkkiä

Kuva: Jukka Granström

Kuva: Jukka Granström

Hyvä elämä

Toimittajan kolme menovinkkiä

Toimittaja ja teologi Salla Rannan menovinkit vievät hiljentymään ja veisaamaan.

1. Arkiaamun aloittaminen hiljentymisellä olisi silloin tällöin tarpeen. Minua kiehtoo myös ajatus palveluksesta, jonne voi luikahtaa kenenkään huomaamatta. Tosi luterilaista meininkiä. 

Hiljainen rukousaamu 29.1. ja 5.2. kello 7.45–8.45 Kilon Risti, Vanharaide 1, Espoo.

2. Körttivirsissä on voimaa. Ne puhuttelevat sitä, jolla on paha mieli, jonka taakka on raskas tai jolla on vahvan uskon sijasta kaipuu ja polttava ikävä. Kello 11 on myös armeliaampi sunnuntaiaamun menoille.

Herättäjän kirkkopyhän messu 14.2. kello 11 Soukan kappelissa, Soukankuja 3.

3. Kirkko on lahjan antamisen ja vastaanottamisen yhteisö. Yhteisvastuukeräys on kuin iso kolehti. Sen idea on toisaalta antaa omastaan tarvitseville ja toisaalta muistaa maailman epäoikeudenmukaisuus, kasvava nälkä ja puute ja oma etuoikeutettu osamme maailman eniten kuluttavan vähemmistön joukossa. Tänä vuonna keräyskohteena on kehitysmaa-avustusten leikkausten vuoksi entistä huonommassa asemassa olevat ihmiset Afrikan kehitysmaissa ja syrjässä olevat nuoret Suomessa.

Yhteisvastuukeräyksen avajaispäivän konsertti 7.2. kello 18 Tapiolan kirkossa, Kirkkopolku 6. Eeva Rapeli, piano. Bach, Beethoven, Chopin. Vapaa pääsy. Ohjelma 10 e Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Jaa tämä artikkeli: