Ulla Lötjönen -haulla löytyi 96 hakutulosta.

1. Yksivuotias Max Kyrklund tykkää rummutella seurakunnan muskarissa

Seurakunnan muskari on yksivuotiaan Maxin ja hänen isänsä juttu. Muskarissa saa laulaa, leikkiä ja kokeilla erilaisia instrumentteja.

23.04.2019

2. Syyrialaiset kokit valmistavat Lähi-idän herkkuja pääsiäisen riemubrunssille Myyrmäessä – toimi nyt, vain 150 mahtuu

Tästä saat ohjeet, kuinka voit ilmoittautua pääsiäispäivän brunssille Myyrmäkeen avatussa Virtakirkossa.

15.04.2019

3. Herrasmiesten orkesteri soittaa Amerikan malliin Pyhän Laurin kirkossa

No Real Gentlemenin yhteenlaskettu soittokokemus on noin 200 vuotta.

02.04.2019

4. ”Oma äidinkieli on uskonnon kieli”, sanoo Espoon ruotsinkielisen seurakunnan kirkkoherrana aloittava Kira Ertman

Kira Ertmanin mielestä kirkkoherra on mahdollistaja, jotta jokainen halukas pääsee käyttämään lahjojaan seurakunnassa. Esbo svenska församling on Suomen suurin ruotsinkielinen seurakunta.

29.03.2019

5. Kuinka sinun vauvasi nukkuu öisin? – Vauvakahvilassa tuore äiti saa seuraa ja vertaistukea

Vauvakahvila syntyi Hakunilan kirkolle äitien toiveesta. Vauvojen ja vanhempien kerhossa on tarjolla juttuseuraa, kahvia ja siellä saa jutella arkielämästä vauvan kanssa.

12.02.2019

6. Aikuisten veisuillassa lauletaan nuorisomusiikkia 1970-luvulta alkaen

Nyyttäri-illassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, eli jokaiselle annetaan tilaa olla sellainen kuin on.

30.01.2019

7. Gospelia kaikille -kuoro vetää satoja laulamaan yhdessä täysillä – ilman laulukokeita

Kuoron suosio on ylittänyt kaikki odotukset. Laulajat harjoittelevat noin kerran kuussa, ja treenejä säestää ammattibändi.

25.01.2019

8. Väkivallalla ei voi kumota suuria aatteita, väittää professori Heikki Hiilamo

Sosiaalipolitiikan professori Heikki Hiilamo on talonpoika Lallin surmaaman piispa Henrikin kaima.

21.01.2019

9. Arvoliberaalit nappasivat vaalivoiton Espoossa

Espoon yhteisen kirkkovaltuuston kokoonpano uusiutuu. Seurakuntavaalit muuttivat myös sen voimasuhteita. Kauniaisten luottamushenkilöistä vaihtui joka toinen.

27.11.2018

10. Kenen puolelle kirkko asettui vuonna 1918? Ajankohtaista teologiassa -sarjassa käsitellään sisällissotaa

Niko Huttusta alkoi kiinnostaa, miten Paavalin esivaltaopetusta tulkittiin sisällissodan aikaan.

09.10.2018

11. Hoivamuusikko Mimmi Laaksonen: Musiikki hoitaa muistisairaan mielialaa

Neljän vuoden ajan Vartiokylän alueen palvelutaloissa on saatu nauttia hoivamuusikon vetämistä musiikkihetkistä.

25.09.2018

12. ”Tuputtamista ei tarvitse pelätä” – kolme isosta kertoo vinkkinsä kesän riparilaisille

Isosten mielestä ripariin kannattaa suhtautua avoimin mielin, varsinkin silloin kun on kyse ponileikistä.

04.06.2018

13. Diakoni Jaana Makkonen ei pelkää puhua vaikeista asioista

Mielen hyvinvointi -ryhmässä Mikaelinkirkolla käsitellään isoja asioita, kuten läheisyyttä, riippuvuuksia, kuolemaa ja anteeksiantoa. Ryhmässä saa puhua, mutta myös olla hiljaa.

16.02.2018

14. Nuorten maahanmuuttaneiden turvapaikanhakijoiden tositarinat puhuttelevat Kino Andorrassa

Changemaker kutsui turvapaikanhakijoina Suomeen saapuneita nuoria videoimaan oman tarinansa. Lyhytelokuvia voi katsoa Kino Andorrassa 22.11.

15.11.2017

15. Miksi minun pitäisi miettiä hiilijalanjälkeäni?

Ne valtiot, jotka ovat kaikkein köyhimpiä, kärsivät ilmastonmuutoksen seurauksista eniten, vastaa toimittaja Kimmo Ohtonen.

24.10.2017

16. Ihmisellä on oikeus omaan kotiin – Asunnottomien yö muistuttaa perusoikeudesta

Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla on tarjolla tapahtumia, joissa jaetaan muun muassa lämpimiä vaatteita ja ruokaa.

13.10.2017

17. Lasten ja nuorten joukko kajauttaa Olarissa suuren ilon

Kaisamaija Uljas lupaa suuren ilon sille, joka käy kuulemaan satapäisen orkesterin soittoa.

04.10.2017

18. Suomalaiset syövät turhan usein yksin – monella kirkolla pääsee istumaan yhteiseen ruokapöytään

Suomalainen syö yksin useammin kuin muut eurooppalaiset. Pääkaupunkiseudun seurakunnat tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia edulliseen, yhteisölliseen ruokailuun.

07.09.2017