Ulla Lötjönen -haulla löytyi 101 hakutulosta.

1. Auttamista, taidetta ja hävikkiruokaa – Pähkinärinne saa uuden kahvilan

Vantaan Pähkinärinteessä ei ole tähän mennessä ollut kahvilaa. Nyt on, kun Hämeenkylän seurakunta avaa sellaisen Lammaskujalle.

13.05.2019

2. ”En tiennyt, että jotain voi rakastaa näin paljon” – Inka, Maija ja Siiri kertovat, millaista on olla äiti

Lapsettomuushoitojen ja rankan raskauden ja synnytyksen jälkeen Maija Salminen ei tiedä parempaa kuin pieni Daniel. Inka Kari yllättyi ilon määrästä. Hänelle lapsi on elämän onnellisin asia. Jos Leon nukkuu kolmen tunnin päiväunet, hänen äidillään Siiri Turalla on jo ikävä häntä.

10.05.2019

3. Vappu koittaa kristilliselle työväenliikkeelle – ”Jeesus piti aina heikoimpien puolta”

Diakoniatyöntekijä Sari Aroheikki toimii Helsingin kristillisen työväenyhdistyksen puheenjohtajana. Hänen Jeesuksensa oli yhteiskunnallisesti valveutunut.

29.04.2019

4. Kengurumeininki-yhtye pomppii vappuna Vantaan Vaaralassa

Kengurumeininki tunnetaan pompittavista biiseistään. Vaaralan vapussa esiintyy Kengurumeininki-duo.

26.04.2019

5. Yksivuotias Max Kyrklund tykkää rummutella seurakunnan muskarissa

Seurakunnan muskari on yksivuotiaan Maxin ja hänen isänsä juttu. Muskarissa saa laulaa, leikkiä ja kokeilla erilaisia instrumentteja.

23.04.2019

6. Syyrialaiset kokit valmistavat Lähi-idän herkkuja pääsiäisen riemubrunssille Myyrmäessä – toimi nyt, vain 150 mahtuu

Tästä saat ohjeet, kuinka voit ilmoittautua pääsiäispäivän brunssille Myyrmäkeen avatussa Virtakirkossa.

15.04.2019

7. Herrasmiesten orkesteri soittaa Amerikan malliin Pyhän Laurin kirkossa

No Real Gentlemenin yhteenlaskettu soittokokemus on noin 200 vuotta.

02.04.2019

8. ”Oma äidinkieli on uskonnon kieli”, sanoo Espoon ruotsinkielisen seurakunnan kirkkoherrana aloittava Kira Ertman

Kira Ertmanin mielestä kirkkoherra on mahdollistaja, jotta jokainen halukas pääsee käyttämään lahjojaan seurakunnassa. Esbo svenska församling on Suomen suurin ruotsinkielinen seurakunta.

29.03.2019

9. Kuinka sinun vauvasi nukkuu öisin? – Vauvakahvilassa tuore äiti saa seuraa ja vertaistukea

Vauvakahvila syntyi Hakunilan kirkolle äitien toiveesta. Vauvojen ja vanhempien kerhossa on tarjolla juttuseuraa, kahvia ja siellä saa jutella arkielämästä vauvan kanssa.

12.02.2019

10. Aikuisten veisuillassa lauletaan nuorisomusiikkia 1970-luvulta alkaen

Nyyttäri-illassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, eli jokaiselle annetaan tilaa olla sellainen kuin on.

30.01.2019

11. Gospelia kaikille -kuoro vetää satoja laulamaan yhdessä täysillä – ilman laulukokeita

Kuoron suosio on ylittänyt kaikki odotukset. Laulajat harjoittelevat noin kerran kuussa, ja treenejä säestää ammattibändi.

25.01.2019

12. Väkivallalla ei voi kumota suuria aatteita, väittää professori Heikki Hiilamo

Sosiaalipolitiikan professori Heikki Hiilamo on talonpoika Lallin surmaaman piispa Henrikin kaima.

21.01.2019

13. Arvoliberaalit nappasivat vaalivoiton Espoossa

Espoon yhteisen kirkkovaltuuston kokoonpano uusiutuu. Seurakuntavaalit muuttivat myös sen voimasuhteita. Kauniaisten luottamushenkilöistä vaihtui joka toinen.

27.11.2018

14. Kenen puolelle kirkko asettui vuonna 1918? Ajankohtaista teologiassa -sarjassa käsitellään sisällissotaa

Niko Huttusta alkoi kiinnostaa, miten Paavalin esivaltaopetusta tulkittiin sisällissodan aikaan.

09.10.2018

15. Hoivamuusikko Mimmi Laaksonen: Musiikki hoitaa muistisairaan mielialaa

Neljän vuoden ajan Vartiokylän alueen palvelutaloissa on saatu nauttia hoivamuusikon vetämistä musiikkihetkistä.

25.09.2018

16. ”Tuputtamista ei tarvitse pelätä” – kolme isosta kertoo vinkkinsä kesän riparilaisille

Isosten mielestä ripariin kannattaa suhtautua avoimin mielin, varsinkin silloin kun on kyse ponileikistä.

04.06.2018

17. Diakoni Jaana Makkonen ei pelkää puhua vaikeista asioista

Mielen hyvinvointi -ryhmässä Mikaelinkirkolla käsitellään isoja asioita, kuten läheisyyttä, riippuvuuksia, kuolemaa ja anteeksiantoa. Ryhmässä saa puhua, mutta myös olla hiljaa.

16.02.2018