Ulla Lötjönen -haulla löytyi 104 hakutulosta.

1. Vanhempien voimaryhmässä pääsee tutustumaan omaan sukupuuhunsa

– Omasta elämäntarinasta voi saada voimaa vanhemmuuteen, sanoo Tapiolan seurakunnan lapsityönohjaaja Riina Nissinen.

12.12.2019

2. ”On hienoa neuloa jotain, mikä lämmittää leskeksi jäänyttä” – Soukassa asuva Liisa Myllys kutoo jo viidettä lohtuhuivia

Idea lohtuhuiveista levisi Tampereelta viime keväänä. Nyt niitä neulotaan joka puolella Suomea, myös Espoossa.

25.10.2019

3. ”Jos maailmassa elettäisiin noin, kriisinhallintajoukkoja ei tarvittaisi” – YK:n päivän jumalanpalvelus huokuu vahvaa rauhantahtoa

Kirkko on läsnä siellä, missä sen jäsenetkin palvelevat – myös sotatoimi- ja kriisialueilla, sanoo rauhanturvaajien pappina toiminut Jussi Rytkönen.

16.10.2019

4. Auttamista, taidetta ja hävikkiruokaa – Pähkinärinne saa uuden kahvilan

Vantaan Pähkinärinteessä ei ole tähän mennessä ollut kahvilaa. Nyt on, kun Hämeenkylän seurakunta avaa sellaisen Lammaskujalle.

13.05.2019

5. ”En tiennyt, että jotain voi rakastaa näin paljon” – Inka, Maija ja Siiri kertovat, millaista on olla äiti

Lapsettomuushoitojen ja rankan raskauden ja synnytyksen jälkeen Maija Salminen ei tiedä parempaa kuin pieni Daniel. Inka Kari yllättyi ilon määrästä. Hänelle lapsi on elämän onnellisin asia. Jos Leon nukkuu kolmen tunnin päiväunet, hänen äidillään Siiri Turalla on jo ikävä häntä.

10.05.2019

6. Vappu koittaa kristilliselle työväenliikkeelle – ”Jeesus piti aina heikoimpien puolta”

Diakoniatyöntekijä Sari Aroheikki toimii Helsingin kristillisen työväenyhdistyksen puheenjohtajana. Hänen Jeesuksensa oli yhteiskunnallisesti valveutunut.

29.04.2019

7. Kengurumeininki-yhtye pomppii vappuna Vantaan Vaaralassa

Kengurumeininki tunnetaan pompittavista biiseistään. Vaaralan vapussa esiintyy Kengurumeininki-duo.

26.04.2019

8. Yksivuotias Max Kyrklund tykkää rummutella seurakunnan muskarissa

Seurakunnan muskari on yksivuotiaan Maxin ja hänen isänsä juttu. Muskarissa saa laulaa, leikkiä ja kokeilla erilaisia instrumentteja.

23.04.2019

9. Syyrialaiset kokit valmistavat Lähi-idän herkkuja pääsiäisen riemubrunssille Myyrmäessä – toimi nyt, vain 150 mahtuu

Tästä saat ohjeet, kuinka voit ilmoittautua pääsiäispäivän brunssille Myyrmäkeen avatussa Virtakirkossa.

15.04.2019

10. Herrasmiesten orkesteri soittaa Amerikan malliin Pyhän Laurin kirkossa

No Real Gentlemenin yhteenlaskettu soittokokemus on noin 200 vuotta.

02.04.2019

11. ”Oma äidinkieli on uskonnon kieli”, sanoo Espoon ruotsinkielisen seurakunnan kirkkoherrana aloittava Kira Ertman

Kira Ertmanin mielestä kirkkoherra on mahdollistaja, jotta jokainen halukas pääsee käyttämään lahjojaan seurakunnassa. Esbo svenska församling on Suomen suurin ruotsinkielinen seurakunta.

29.03.2019

12. Kuinka sinun vauvasi nukkuu öisin? – Vauvakahvilassa tuore äiti saa seuraa ja vertaistukea

Vauvakahvila syntyi Hakunilan kirkolle äitien toiveesta. Vauvojen ja vanhempien kerhossa on tarjolla juttuseuraa, kahvia ja siellä saa jutella arkielämästä vauvan kanssa.

12.02.2019

13. Aikuisten veisuillassa lauletaan nuorisomusiikkia 1970-luvulta alkaen

Nyyttäri-illassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita, eli jokaiselle annetaan tilaa olla sellainen kuin on.

30.01.2019

14. Gospelia kaikille -kuoro vetää satoja laulamaan yhdessä täysillä – ilman laulukokeita

Kuoron suosio on ylittänyt kaikki odotukset. Laulajat harjoittelevat noin kerran kuussa, ja treenejä säestää ammattibändi.

25.01.2019

15. Väkivallalla ei voi kumota suuria aatteita, väittää professori Heikki Hiilamo

Sosiaalipolitiikan professori Heikki Hiilamo on talonpoika Lallin surmaaman piispa Henrikin kaima.

21.01.2019

16. Arvoliberaalit nappasivat vaalivoiton Espoossa

Espoon yhteisen kirkkovaltuuston kokoonpano uusiutuu. Seurakuntavaalit muuttivat myös sen voimasuhteita. Kauniaisten luottamushenkilöistä vaihtui joka toinen.

27.11.2018

17. Kenen puolelle kirkko asettui vuonna 1918? Ajankohtaista teologiassa -sarjassa käsitellään sisällissotaa

Niko Huttusta alkoi kiinnostaa, miten Paavalin esivaltaopetusta tulkittiin sisällissodan aikaan.

09.10.2018

18. Hoivamuusikko Mimmi Laaksonen: Musiikki hoitaa muistisairaan mielialaa

Neljän vuoden ajan Vartiokylän alueen palvelutaloissa on saatu nauttia hoivamuusikon vetämistä musiikkihetkistä.

25.09.2018