null Tule meille töihin! Jouluradio etsii tuottaja-toimittajaa

Ajankohtaista

Tule meille töihin! Jouluradio etsii tuottaja-toimittajaa

Supersuosittu Jouluradio tarjoaa monipuolisen työnkuvan.

Tule mukaan tekemään Suomen kiinnostavinta kirkollista mediaa! Olet digitaalisen median moniosaaja, jota innostaa joulumusiikkiin keskittyvän musiikkimedian kehittäminen.


Pääkaupunkiseudun seurakuntien Kirkko ja kaupunki -mediaperheeseen kuuluva Jouluradio etsii tuottaja-toimittajaa, jonka tehtäviin kuuluu Jouluradio-verkkomedian ylläpitäminen ja kehittäminen, Jouluradion musiikinhallinnasta vastaaminen, sosiaalisen median sisältöjen toimittaminen ja koordinoiminen sekä podcast-tuotantojen toimittaminen. Tuottaja-toimittaja osallistuu myös Kirkko ja kaupunki -median digitaalisten sisältöjen tekemiseen. Palkkaus on Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 602 mukainen, peruspalkka on 3 187 euroa kuukaudessa.Tuottaja-toimittaja tarvitsee käytännön työssä koeteltua monikanavaisen median osaamista, musiikin tuntemusta sekä taitoa suunnitella ja toteuttaa kiinnostavia verkkomedian ja sosiaalisen median sisältöjä.


Työsuhde alkaa viimeistään 1.10.2020.Tiedustelut: päätoimittaja Jaakko Heinimäki, puh. 050 329 4695, jaakko.heinimaki@kirkkojakaupunki.fi. Hakemukset 12.8. mennessä päätoimittajan sähköpostiin.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Katri Saarela Jouluradion tuottaja-toimittajaksi

Ajankohtaista

Saarelan tehtäviin kuuluu muun muassa podcastien toimittaminen.