null Turhat talvivaatteet kiertoon

Lämmintä päälle.

Lämmintä päälle.

Turhat talvivaatteet kiertoon

Pullisteleeko vaatekaappisi turhista talvitakeista? Hamstrasitko alesta taas uuden huivin eteisen naulakkoa koristamaan? Vaatekaapin ja eteisen voi siivota kevätkuntoon jo tässä vaiheessa vuotta ja lahjoittaa ylimääräiset vaatteet hyvään tarkoitukseen. Kivistön kirkon vaatevarastolla on juuri nyt pulaa talvivaatteista.

— Kaikenlaisilla vaatteilla on kysyntää, erityisesti isoja kokoja kaivataan. Yleensä talvivaatteita tuodaan meille vasta keväällä, kun ihmiset tekevät siivouksiaan. Silloin se on jo myöhäistä, kertoo diakoni Tiina László.

Puhtaita ja ehjiä vaatteita voi toimittaa Kivistön kirkon diakoniapäivystykseen tai vahtimestarille. Myös liinavaatteita, verhoja ja kankaita otetaan vastaan. Vaatteet lahjoitetaan alueen vähävaraisille ihmisille.

— Ihmiset ovat tosi iloisia, kun löytävät jotain. Näkee, että apu tulee tarpeeseen.

Vaatevarasto on toiminut alueella 1970-luvulta lähtien. Sen ympärille on kasvanut oma yhteisönsä. Varastolla toimii kuusi vapaaehtoistyöntekijää.

— Kyse ei ole vain vaatteista, vaan täällä on koossa lämminhenkinen porukka, jossa titteleitä ei kysellä, kertoo Tiina László toiminnasta.

 

Tuo vaatteita ma klo 10–12 Kivistön kirkolle (Laavatie 2) tai ota yhtyettä kirkon vahtimestariin ja sovi muu aika p. 050 341 8381.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.