null Tyylikkäästi loppuun asti

Suunnittele oma hautakivesi.

Suunnittele oma hautakivesi.

Tyylikkäästi loppuun asti

Tuleeko sinulla usein erimielisyyksiä tyylikysymyksistä puolisosi kanssa? Onko lastesi värisilmässä vikaa? Nyt on ratkaisu heille, jotka epäilevät läheistensä tyylitajua niin paljon, että haluavat varmistaa oman tyylinsä säilyvän vielä kuolemansa jälkeen.

Kauhavalainen kiviveistämö Veljekset Mäki tarjoaa verkkosivuillaan www.hautakivisuunnittelu.fi mahdollisuuden suunnitella hautakivensä itse. Pyramidia tai näköispatsasta haudalleen ei voi verkkosivuilla suunnitella, mutta ohjelmalla voi valita sopivan kivilaadun, mallin, koon, koristeet ja tekstit annetuista vaihtoehdoista.

Ohjeissa neuvotaan huomioimaan seurakuntakohtaiset säännöt ja se, että hautakiven suunnittelussa tulisi huomioida vainajan harrastukset, ammatti, uskonnollinen vakaumus ja muut tärkeät asiat. Jotta suunnitelma välittyisi jälkipolville, valintansa voi tallentaa ja tilata antamaansa sähköpostiosoitteeseen.

Nettipalvelu on helppokäyttöinen ja tekemänsä muutokset voi heti nähdä ruudulla. Ainoa ongelma on se, että tuotevariaatioita on yli tuhat, joten päätöksen jättäminen omaisille alkaa tuntua taas houkuttelevalta vaihtoehdolta. Niin, hehän sitä hautakiveä lopulta katselevat.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.