Vantaan Rotaryklubi haastaa yrityksiä Yhteisvastuukeräykseen

Vantaan Rotaryklubi haastaa yrityksiä Yhteisvastuukeräykseen

Vantaan Rotaryklubi haastaa yrityksiä mukaan Yhteisvastuukeräykseen. Haastekampanja toteutetaan yhteistyössä Tikkurilan seurakunnan kanssa.

– Olemme jo pitkään olleet mukana keräyksessä: ovelta ovelle -keräyksessä, lipaskerääjinä ja muutamia vuosia sitten myös yrityksille suunnatulla haastekampanjalla. Nytkin olemme mukana myös lipaskeräyksessä ja kehotamme omia jäseniämme lahjoittamaan. Sen lisäksi päätimme lähteä yrityskampanjaan, kertoo Rotaryklubin presidentti Matti Tossavainen.

Tossavaisen mukaan yrityskampanja on jo käynnistynyt ja jatkuu 26.3. asti. Klubin jäsenet, joista moni on itse mukana yrityselämässä, ottavat yrityksiin yhteyttä soittamalla, sähköpostilla ja yrityskäynnein.

Haastekampanjassa on yhteistyökumppanina myös Vantaan Lauri, joka julkaisee kampanjaan osallistuvien yritysten nimet kampanjan päätyttyä. Haasteessa on minimisummana 200 euroa.

– Järjestömme toimintaan kuuluu ihmisten auttaminen ja palvelu. Meillä on 1,2 miljoonaa jäsentä ympäri maailmaa. Kansainvälisesti olemme Polio+ -kampanjallamme pyrkineet polion hävittämiseen maailmasta. Tuloksista hyvä esimerkki on Intia, jossa ei ole kolmeen vuoteen ollut tartuntoja.

– Yhteisvastuukeräyksessä on valmis konsepti ja hyvin toimiva keräysorganisaatio, joten keräykseen osallistuminen on palvelua parhaimmillaan. Keräyskohteet ovat hyviä ja lahjoitusten perillemeno luotettavissa käsissä, Tossavainen perustelee.
Vantaan Rotaryt tiedottavat kampanjasta myös nettisivuillaan ja facebookissa.

Vantaan Rotaryklubi
 

Jaa tämä artikkeli: