null Visainen kaupunki

Vantaalaisen tiedekeskuksen nimen tietää lapsikin, mutta mihin eläimeen siellä voi tutustua?

Vantaalaisen tiedekeskuksen nimen tietää lapsikin, mutta mihin eläimeen siellä voi tutustua?

Visainen kaupunki

Minkä niminen tiedekeskus sijaitsee Vantaalla? Vastauksen kysymykseen tietää lapsikin. Vantaan edeltäjän nimenkin moni osaa poimia neljästä annetusta vaihtoehdosta ja itäinen naapurikunta on helppo nakki, mutta sitten alkaa mennä vaikeaksi.

Montako muusikkoa Vantaan viihdeorkesterissa on? Mikä taho toteuttaa Vantaan Hitech-ohjelmaa? Mikä on Varia? Mikä on Vantaan ystävyyskunta Tanskassa?

Netistä löytyvä Vantaa-visa on sen verran haastava, että täysiin pisteisiin päästäkseen on oltava aikamoinen tietäjä. Onneksi oikeat vastaukset saa pelikerran lopuksi ja periaatteessa täysiin pisteisiin voi päästä myös hyvällä tuurilla tai opettelemalla oikeita vastauksia ulkoa.

Netvisa Oy:n toteuttamaa Vantaa-visaa on pelattu jo 18 000 kertaa. Kysymykset on laadittu yhteistyössä Vantaan kaupungin ja muiden vantaalaisten toimijoiden kanssa. Kirjautuneet pelaajat voivat ehdottaa visaan lisää kysymyksiä.

Ja jos Vantaa-visa ei tuota menestystä, osoitteessa www.kuntavisa.fi pääsee testaamaan tietämystään myös muista kunnista. Niin että montakohan opiskelijaa Mynämäen lukiossa olikaan…?

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.