null Viulu pois pölyttymästä

Viulu pois pölyttymästä

Oletko sinä yksi monista, joiden soittoharrastus lopahti teinivuosien tiimellyksessä? Saivatko soittotunnit jäädä, kun tilalle tulivat kaverit ja seurustelut, opiskelijaelämä, työt ja perhe? Tuttu tarina, mutta eipä hätää. Vielä ei ole liian myöhäistä aloittaa uudestaan. Jos viulunsoittotaitoaan alkaa verrytellä nyt, voi päästä itsenäisyyspäivänä soittamaan vaikka sooloesityksen Pyhän Laurin kirkkoon Vantaan Suzukisoittajien konserttiin.

Viulunsoiton opettaja Maaria Vannemaa etsii vanhoja viulunsoiton harrastajia esiintymään itsenäisyyspäivän konserttiin yhdessä lasten ja nuorten kanssa, joille on kertynyt soittokokemusta parista pariinkymmeneen vuotta. Viuluharrastusta uudelleen aloittelevien aikuisten ei tarvitse lähteä estradille kylmiltään. Soittoharrastuksen pariin palaaville on räätälöity paketti, joka alkaa kahdella yksityistunnilla. Sen jälkeen on luvassa soittotunteja yhdessä muiden kanssa, myöhemmin vielä säestyksen kera.

Konserttiesiintyjäksi pääsee ottamalla yhteyttä Vantaan Suzukisoittajiin (p. 040 558 2942). Kenenkään ei tarvitse esiintyä konsertissa yksin, jos ei halua. Soittovirheetkään eivät haittaa.

— Pienet virheet peittyvät usein muun soiton alle, kannustava opettaja sanoo.

— Tarkoituksena on nauttia ja iloita yhdessä esiintymisestä. Soittamisen ilon voi löytää uudelleen, Vannemaa vakuuttaa.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.