null Vuosisadan vihkipari

Ja he elävät onnellisina elämänsä loppuun asti.

Ja he elävät onnellisina elämänsä loppuun asti.

Vuosisadan vihkipari

Sanotaan, että ikä on vain numero. Kentuckylaisen Dana Jacksonin numero on sata. Satavuotisjuhlan kunniaksi Jackson rullasi pyörätuolillaan vihille mielitiettynsä Bill Staussin kanssa. Sulhoa voidaan pitää varsinaisena nuorikkona, sillä hän on vasta 87-vuotias.

Pari vihittiin Rosewood Health Care Centerissä, samassa vanhainkodissa, jossa he tapasivat ja rakastuivat kaksi vuotta sitten. Morsian on ollut naimisissa kolme kertaa, ensimmäisen kerran 85 vuotta sitten, kertoo Daily News -lehti. Sulhasella on takanaan vain yksi liitto, joka kesti 55 vuotta.

Tulevalla rouva Staussilla oli päällään kokovalkoinen silkkinen hääpuku, jonka yläosa oli tehty pitsistä. Lähes valkoisten hiustensa peittona hänellä oli pitkä huntu.

Eikä häitä ilman polttareita! Pariskunnasta tehty video näyttää, kuinka Jackson juhlii itseään nuoremmassa naisseurassa viinirypälemehun voimin. Polttarilahjaksi hän sai muun muassa valkoisen sukkanauhan ja hajuvettä.

Videolla näkyy myös, kuinka liikuttunut sulhanen odottaa tulevaa vaimoaan papin vieressä.

— En voi kuin kuvitella, kuinka kauniilta hän näyttää, kun hän saapuu käytävää pitkin, sanoo lähes täysin sokea Stauss.

Parin vihkinyt pastori Steve Hohman katolisesta Pyhän Hengen seurakunnasta sanoi puheessaan, etteivät vieraat todennäköisesti tule näkemään vastaavaa tapahtumaa toiste.

Videota hääparista pääset katsomaan tästä.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.