Keskusteluja kryptassa -sarjassa kirjailija Elina Hirvonen puhuu kiinnostavien vieraiden kanssa suurista, elämää koskettavista asioista Helsingin tuomiokirkon kryptassa. Syksyn aiheita ja keskustelijoita:

16.9. OIKEUDENMUKAISUUS – Toimittaja Maria Manner ja oikeustulkki Aziza Hossaini. Katso nauhoitettu Facebook-lähetys keskustelusta.

30.9. LUOKKA – Professori Laura Kolbe ja kolumnisti Auli Viitala. Katso nauhoitettu Facebook-lähetys keskustelusta.

7.10. SURU – Toimittaja Anna-Stina Nykänen ja tutkija Hanna Meretoja. Katso tallenne livekeskustelusta.

14.10. ONNI – Filosofi Esa Saarinen ja esseisti Silvia Hosseini. Katso nauhoitettu Facebook-lähetys keskustelusta.

21.10. HÄPEÄ – Toimittaja Ruben Stiller ja kaupunginvaltuutettu Minja Koskela. Klikkaa tästä Facebook-tapahtuman sivulle

28.10. SIVISTYS – Akatemiatutkija Timo Miettinen ja kirjailija Laura Lindstedt

Tunnin mittaiset keskustelut alkavat kello 17.30. Voit seurata keskusteluja suorana Kirkko ja kaupungin Facebook-sivulla. Paikan päälle kryptaan (Kirkkokatu 18) otetaan 150 kuuntelijaa.

Kevätkaudella 2021 sarjan aiheina olivat rauha, pelko, rakkaus, ihmisen arvo, toivo ja kateus. Kuuntele podcasteja alta: