Pyhän Laurin kirkossa voi nauttia gospel- ja barokkimusiikista

13.7. kirkossa kuullaan gospelin supertähden Mahalia Jacksonin tunnetuimpia kappaleita.

Vahvaa gospelia

Gospelmusiikin ensimmäisen supertähden, amerikkalaisen Mahalia Jacksonin tunnetuimpia kappaleita kuullaan tribuuttikonsertissa. Konsertissa esiintyvät Tiina Sinkkonen, altto, Eric-Olof Söderström, piano, Thomas Törnroos, lyömäsoittimet, ja Patrik Latvala, kontrabasso. Konsertin järjestää Vantaan ruotsinkielinen seurakunta. Tribute to Mahalia Jackson to 13.7. klo 19 Pyhän Laurin kirkossa. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Kierros Italiassa

Barokkimusiikin ystävät pääsevät musiikilliselle kierrokselle Tour d’Italia -konsertissa. Kierroksella kuullaan musiikkia Vivaldilta, Bachilta, Joseph dall’Abacolta, Händeliltä ja Salvatore Lanzettilta. Konsertissa esiintyvät Johanna Fernholm, laulu, Pilvi Listo, cembalo, ja Pieta Mattila, barokkisello. Konsertin järjestää Vantaan ruotsinkielinen seurakunta. Tour D’Italia to 20.7. klo 19 Pyhän Laurin kirkossa. Vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa.

Muokattu 10.7.: poistettu virheellinen maininta urkukonsertista.