null Espoon seurakunnilta 20 000 euroa Lähetysseuralle koronaviruksen vastaiseen työhön

United Mission Nepal -sairaalan henkilökuntaa koulutetaan suojavarusteiden käytössä.

United Mission Nepal -sairaalan henkilökuntaa koulutetaan suojavarusteiden käytössä.

Ajankohtaista

Espoon seurakunnilta 20 000 euroa Lähetysseuralle koronaviruksen vastaiseen työhön

Espoon seurakunnat myönsi katastrofiapua koronaviruksen vaikutusten lievittämiseen Zimbabwessa, Nepalissa, Etiopiassa, Palestiinassa ja Kiinassa.

Espoon seurakuntien yhteinen kirkkoneuvosto myönsi 20 000 euroa katastrofiapua koronaviruksen hillitsemiseksi ja sen vaikutusten lievittämiseksi Zimbabwessa, Nepalissa, Etiopiassa, Palestiinassa ja Kiinassa. Apu toimitetaan perille Suomen Lähetysseuran kautta.

Lähetysseuran hankkeilla tuetaan terveydenhuoltoa ja tarjotaan köyhille ja syrjityille ihmisille hygieniatarvikkeita, psykososiaalista tukea, ruoka-apua sekä luotettavaa tietoa koronaviruksesta. Hankkeiden edunsaajia ovat heikossa asemassa olevat, syrjäisillä seuduilla asuvat, lapset, vammaiset sekä terveydenhuollossa työskentelevät ammattilaiset.

Lähetysseura toimii yhteistyössä kirkkojen kansainvälisen katastrofiavun ACT-allianssin sekä Luterilaisen maailmanliiton (LML) kanssa. Järjestön koronahankkeisiin käytetään tämän vuoden aikana 399 000 euroa. Tuki rahoitetaan seurakuntien ja yksityisten ihmisten lahjoituksista koostuvasta Lähetysseuran katastrofirahastosta ja ulkoministeriön kehitysyhteistyötuella.

Kirkko ja kaupunki uutisoi hankkeista laajemmin aikaisemmassa jutussaan.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.