null Espoossa pääsee nauttimaan monin tavoin metsä- ja saaristoluonnosta

Nuuksion kansallispuisto.

Espoossa pääsee nauttimaan monin tavoin metsä- ja saaristoluonnosta

Nuuksiossa ja Villa Elfvikissä voi viettää luonnon päivää yötä myöten.

Päivä ja yö Nuuksiossa

Nuuksiossa ja Haltiassa (Nuuksiontie 84) vietetään lauantaina 17.6. luonnon päivää ja -yötä. Päivän mittaan Haltiassa on monenlaista ohjelmaa, muun muassa polkujuoksua, kirkkovenesoutua ja metsäkirkko. Tarkista tapahtumat ja ajat sivulta www.haltia.com.

Lintuja ja lepakoita Villa Elfvikissä

Villa Elfvik Espoossa

Villa Elfvikissä (Elfvikintie 4) voi luonnon päivän kunniaksi lauantaina 17.6. yöpyä joko Partiolippukunta Laajalahden Eräveikkojen teltoissa tai omassa teltassa. Lisäksi voi osallistua opastetuille retkille tunnelmalliseen kesäluontoon. Retket ovat avoimia muillekin kuin yöpyjille. Yöpymään otetaan 50 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Katso lisätiedot Villa Elfvikin sivuilta.

Retkelle Espoon saaristoon

Espoon saaristoon pääsee taas reittiveneellä lauantaista 10.6. lähtien. Norsö, Norsö I ja Norsö IV liikennöivät 13.8. asti läpi kesän maanantaita lukuun ottamatta. Juhannusaattona veneet kulkevat normaaliaikataulun mukaan. Hinnat 5 ja 2,5 euroa. Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi maksavan saattajan kanssa, 68+Sporttikortilla ilmaiseksi. Varaa mukaan käteistä, veneessä ei korttimaksu käy.