null Espoossa voi tehdä hyvää golfaamalla

Rohkeasti mukaan Yhteisvastuu Open -golftapahtumaan, kehottaa Espoonlahden diakoniapappi Irene Erkko. Hän toimii Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkönä Espoonlahdessa.

Rohkeasti mukaan Yhteisvastuu Open -golftapahtumaan, kehottaa Espoonlahden diakoniapappi Irene Erkko. Hän toimii Yhteisvastuukeräyksen keräyspäällikkönä Espoonlahdessa.

Ajankohtaista

Espoossa voi tehdä hyvää golfaamalla

Yhteisvastuukeräyksen voi osallistua monella tavalla, myös golfaamalla. Espoonlahden seurakunnan ensimmäinen golftapahtuma järjestetään juhannusviikolla.

Tapiolan golfkentällä on 20. kesäkuuta Yhteisvastuugolf. Mikä se on, Espoonlahden seurakunnan diakoniapappi Irene Erkko?

– Yhteisvastuu Open on hyväntekeväisyys-golfkisa Tapiola Golfissa. Silloin on mahdollisuus viettää aikaa ulkona hyvässä seurassa ja olla mukana esimerkiksi rakentamassa kouluja kehitysmaihin.

Mistä saitte idean?

– Se tuli espoolaiselta pelaajalta, joka oli osallistunut vastaavaan tapahtumaan Vantaalla. Hän keräsi porukkaa kokoon. Me Espoonlahden seurakunnassa innostuimme asiasta.

Miten liikuntatapahtumalla tehdään hyvää?

– Samalla kun tapahtumaan osallistuja tekee jotakin, mistä nauttii, hän voi tukea Yhteisvastuukeräystä ja auttaa apua tarvitsevia Espoossa ja muualla kotimaassa sekä ulkomailla. Keräyksen suojelijana on Tasavallan presidentti, ja apu menee perille.

Voiko kuka tahansa osallistua tapahtumaan?

– Green card tulee olla suoritettuna. Mukaan voi tulla oman joukkueen kanssa tai ilmoittautua yksin, ja me etsimme pelikaverin. Kilpailussa pelataan parasta palloa kahden pelaajan joukkueissa.

Pitääkö olla oma joukkue ja omat välineet, jos haluaa osallistua?

– Omaa joukkuetta ei tarvitse olla, mutta oma golfbägi tarvitaan. Tämä on mahdollisuus myös verkostoutua ja löytää uusia pelikavareita. Rohkeasti mukaan vaan.

Pelataanko tapahtumassa tosimielellä?

– Riippuu varmasti omasta kilpailuvietistä. Hyvällä mielellä kuitenkin! Palkintojakin on luvassa.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

”Kun piispaa ei nyt ole, tällainen varamies kelvannee” – Antti Kujanpää sijaistaa Espoon piispaa ja inhoaa punttista

Hengellisyys

Tuomiorovastin mielestä kirkon tehtävä ei ole tuomita. Tittelin takana on käännösvirhe.Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.