null Heini Taanila unohtaa kuorossa laulaessaan kaiken muun

Exodus-kuorossa jo 15 vuotta laulanut Heini Taanila saa harrastuksestaan iloa ja valoa elämään.

Exodus-kuorossa jo 15 vuotta laulanut Heini Taanila saa harrastuksestaan iloa ja valoa elämään.

Ajankohtaista

Heini Taanila unohtaa kuorossa laulaessaan kaiken muun

Espoolaisessa Exodus-kuorossa laulavalle Heini Taanilalle kuoroharrastus merkitsee laulua, iloa ja naurua. Kuoro juhlii 25-vuotista taivaltaan juhlakonsertilla.

Heini Taanila, laulat Exodus-kuorossa. Kuinka kauan olet kuulunut tähän kuoroon?
Liityin Exodukseen syksyllä 2002. Innostuimme yhdessä kaverin kanssa lähtemään mukaan kuoroon nähtyämme sen esiintyvän erilaisissa nuorten tapahtumissa.


Millainen kuoro on?
Exodus on Espoon tuomiokirkkoseurakunnan kaikille avoin, helposti lähestyttävä nuorten ja nuorten aikuisten kuoro. Mukana on meitä jo vuosia kuorossa laulaneita, mutta myös lyhyemmän aikaa mukana olleita sekä vasta rippikoulun käyneitä tänä syksynä mukaan liittyneitä laulajia. Meillä on mahtava porukka ja hyvä yhteishenki.


Millaista musiikillinen linjanne on?
Ohjelmistomme on laaja. Siihen kuuluu kaikkea psalmeista kevyempään musiikkiin ja nuorten veisuihin sekä perinteisestä gospelista vanhoihin heprealaisiin lauluihin. Olemme vuosien varrella saaneet nauttia myös meille varta vasten sovitetuista ja sävelletyistä teoksista. Omien konserttiemme lisäksi teemme usein yhteisiä projekteja muiden espoolaisten nuorten kuorojen kanssa sekä laulamme tietysti seurakunnan messuissa ja yhteisissä tapahtumissa.


Mitä kuorossa laulaminen merkitsee sinulle?
Iloa ja valoa! Laulamisesta tulee hyvä mieli. Harjoituksissa voi unohtaa kaiken muun ja keskittyä vain laulamiseen. Nautin yhdessä tekemisestä ja kehityksestä, jonka kuulee jokaisissa harjoituksissa. Lisäksi harjoituksissa saa aina nauraa, meillä on yhdessä hauskaa.


Mitä on luvassa Exoduksen 25-vuotiskonsertissa?
Upeaa, viihdyttävää ja koskettavaa kuorolaulantaa. Mukana on laulajia ja ohjelmistoa koko Exoduksen 25-vuotisen historian varrelta. Lisäksi mukana ohjelmistossa on entisen exoduslaisen meille syntymäpäivälahjaksi sovittama teos, joka sitoo konsertin myös Suomi 100 -teemaan.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Tarjolla superterveellinen harrastus – Vantaalla aloittava kamarikuoro hakee taitavia laulajia

Ajankohtaista

Kanttori Juha Paukkeri ja hänen kollegansa toivovat, että myös miehet hakisivat seurakuntien kamarikuoroon.


Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.