Hommissa: Café-hengetär Heli Rahomäki

Hommissa: Café-hengetär Heli Rahomäki

”Pähkinärinteessä on kyllä kuppiloita, mutta ei ainuttakaan kahvilaa. Päätimme perustaa sellaisen, kun seurakuntamme pappi Katja-Maaria Vilén kyseli, kiinnostaisiko meitä kahvilatoiminta. Seurakunta antaa tilan, ja meitä on nyt viisi äitiä pyörittämässä ensi keskiviikkona avattavaa Café Pähkinää.

Olen tutustunut aikoinaan leikkipuistossa muihin pienten lasten äiteihin ja nyt olen jo takaisin työelämässä. Minusta olisi mukava vielä tavata muita äitejä, mutta yleensähän äiti-lapsi-piirit ovat aamupäivisin. Meidän perhekahvilamme on auki kello 15–17.

Kyllä Café Pähkinään saavat tulla muutkin kuin perheelliset. Esimerkiksi vanhukset ja yksinäiset ovat myös tervetulleita. Mutta kannattaa varautua siihen, että siellä on todennäköisesti aina paikalla lapsia.

Kahvilan kehittäminen on vielä kesken. Meille voi esittää toivomuksia, mitä haluaisi siellä olevan ja vapaaehtoiseksi työntekijäksi voi ilmoittautua kahvia keittämään ja leipomaan. Tiskikonetta meillä ei vielä ole, joten aluksi käytämme pahvimukeja. Katsotaan, kuinka käy, saammeko seurakunnalta myöhemmin sen koneen. Jokainen saa Café Pähkinässä maksaa kahvista, mehusta ja herkuista omantuntonsa mukaan.”


Café Pähkinän avajaiset ke 19.11. klo 15–17 Lammaskuja 2 B kerhotilassa. Kahvila avoinna parittomien viikkojen keskiviikkona klo 15–17.

Jaa tämä artikkeli: