Nina Riutta -haulla löytyi 509 hakutulosta.

1. Duudsoni Jukka Hildénin perhepedissä huutaa nyt tulinen ja tuuheatukkainen Amélie – ”Minun maailmassani hyvä voittaa aina”

Kolmilapsinen uusperhe lisääntyi vauvalla heinäkuussa. Jukka Hildénille perhe on pyhä.

10.09.2021

2. Kun crossfitiä valmentava Heidi Salminen sairasti koronan, moni rukoili hänen puolestaan – ”Korona ei tarttunut keneenkään”

Heidi Salminen rukoilee usein lenkkeillessään Elli-koiransa kanssa. Iltaisin saattaa riittää ”tack och amen”.

13.08.2021

3. Lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen: ”Aikuisten pitäisi olla kiinnostuneita lasten ajatustenjuoksusta” – Kurinpalautus on huono ratkaisu käytösongelmiin

Elina Pekkarisen mukaan lapsi tarvitsee kunnioitusta ja keskusteluja vanhempiensa kanssa. Ne auttavat kasvamaan empaattiseksi aikuiseksi.

11.08.2021

4. Sohvaperunoista tutun koulunkäyntiavustajan Teemu Tannerin päiviin ei mahdu tylsiä hetkiä – ”Parasta on nähdä riemu, kun lapsi osaa ja pystyy”

Teemu Tanner, 36, on työskennellyt kuutisen vuotta koulunkäyntiavustajana. Pian hän palaa itsekin koulunpenkille.

09.08.2021

5. Eläkkeelle päästyään Raimo Tiainen  meni kurssille ja toteutti haaveensa – nyt pihalta löytyy 20 mehiläispesää

Espoolainen Raimo Tiainen, 71, hoitaa vaimonsa kanssa mehiläisiä viikonloppu- ja kesäpaikassaan Karjalohjalla.

27.05.2021

6. ”Varjopaikkaan verenpisara, paahteeseen samettikukka” – Puutarhuri Eeva Säilän mielestä hautakukat pitää valita paikan mukaan

Pensasta ei sovi haudalle istuttaa, ja lobeliat ovat aliarvostettuja, neuvoo Eeva Säilä.

05.05.2021

7. ”Tänä vuonna järjestetään mittavia etäwappuja” – Vesa Taskinen juhlii teekkariperinteitä kunnioittaen

Korona-aikana Vesa Taskinen on ymmärtänyt, kuinka sosiaalinen ihminen hän pohjimmiltaan on.

29.04.2021

8. Harras hetki: Vihreä pääsiäisruoho puskee mullan läpi ja kertoo toivosta

Eija Hyytiäinen kylvää ohran siemeniä nähdäkseen kevään merkin.

24.03.2021

9. Harras hetki: Helena Hallenbergin pää tyhjenee aivo-qigongilla

Qigong on vanha kiinalainen harjoitusmuoto, jossa tehdään lempeitä liikkeitä.

04.03.2021

10. Pari vuotta koti-isänä sai Ariel Neulaniemen tajuamaan, ettei täydellistä ole olemassakaan

Isyyspakkaukseen kuuluu tahtojen taistoa, kynsilakkaa hiuksissa sekä syliä ja asioita isälle.

19.02.2021

11. Tutkija suosittelee: höpötä ystävän kanssa puhelimessa 12 minuuttia päivässä

Ihminen voi huonosti, ellei hänellä ole sosiaalisia suhteita.

12.02.2021

12. Harras hetki: Kun Yöradion toimittaja Vellu Salminen kuvaa vapaa-aikanaan kirkkoja, hän saattaa aistia kosketuksen

Vanhat kirkot hengittävät Vellu Salmisen mielestä eri tavalla kuin modernit kirkot.

14.01.2021

13. ”Parasta on yhteenkuuluvaisuus” – Vantaan Ruusuhaan kehitysvammaisten ryhmäkodin viisi asukasta avasi oven asuntoonsa

Raimo Ahola, Piia Elonen, Jarkko Järvinen, Juha Laine ja Liisa Koskela kertovat, että Ruusuhaassa on hyvä asua.

03.12.2020

14. Tutkija Lasse Lipponen: ”Parasta ennaltaehkäisyä kiusaamiselle on empatiakasvatus”

Vanhemmat empatiakasvattavat lapsiaan paljon tietämättään. Käytännössä se tarkoittaa esimerkiksi yhteisiä lukuhetkiä.

23.11.2020