Nina Riutta -haulla löytyi 527 hakutulosta.

1. Kuuden lapsen kummi Iiro Salminen toivoo, ettei kummiudesta tule suorittamista – ”Kutsuimme sinut kummiksi, koska olet meille tärkeä”

Työssään pappi Iiro Salminen, 34, kysyy usein kasteperheen vanhemmilta, mitä he toivovat kummilta.

20.05.2022

2. Perheneuvoja Paula Maria Mäkelä rakastui kypsässä iässä: ”Jos jokin toisen tapa ärsyttää, voi katsoa sivuun tai tehdä itse”

Paula Maria Mäkelän mielestä elämän jälkipuolisko on parasta aikaa rakkaudelle. Elämän rajallisuuden tajunnut osaa arvostaa parisuhdettaan.

12.05.2022

3.  Jyrki Linjama sävelsi liturgisen draaman, jossa pariskunta kohtaa tiellä ylösnousseen Jeesuksen

Emmauksen tien tunnelmiin voi eläytyä äskettäin remontoidussa Tapiolan kirkossa.

09.05.2022

4. Pyhiinvaellus tarjoaa vastapainoa arjen kiireelle ja suorittamiselle

Luontopyhiinvaelluksessa yhdistyy kaksi minulle tärkeää asiaa: hiljaisuuden harjoittaminen ja kävely, kertoo Kari Koivula.

09.05.2022

5. Romanien kansallispäivän juhlakonsertti järjestetetään Tikkurilan kirkossa – ”Romanit eivät ujostele laulaa”, sanoo Valfrid Åkerlund

Kansainvälistä romanien kansallispäivää on vietetty vuodesta 1990 lähtien. Suomessa päivä hyväksyttiin almanakkaan kahdeksan vuotta sitten.

30.03.2022

6. Kotimaanavun kautta kerätään rahaa Suomeen tulleille ukrainalaisille

Vantaan seurakunnat ovat ostaneet keräystuotolla perustarvikkeita seurakunnan asuntoihin sijoitetuille perheille.

25.03.2022

7. ”Tämä maailma tarvitsee joulun” – Suvi Teräsniskalle joulu on merkki rauhasta ja rakkaudesta

Jouluna laulaja ottaa lapset kainaloon, pelaa papan kanssa tietokilpailulautapeliä ja mummun kanssa korttia.

16.12.2021

8. Harras hetki: Mia Porter valaa kynttilöitä joulumusiikin soidessa

Itse tehty lahja tuo iloa lähimmille.

10.12.2021

9. Edu Kettusen muistojen Martinlaaksossa sataa aina – ”Vantaassa on hiukan alakuloista romantiikkaa”

Musiikintekijä Edu Kettunen ei hyppää pippaloissa, vaan viihtyy maaseudun rauhassa.

01.12.2021

10. Duudsoni Jukka Hildénin perhepedissä huutaa nyt tulinen ja tuuheatukkainen Amélie – ”Minun maailmassani hyvä voittaa aina”

Kolmilapsinen uusperhe lisääntyi vauvalla heinäkuussa. Jukka Hildénille perhe on pyhä.

10.09.2021