Nina Riutta -haulla löytyi 423 hakutulosta.

1. Sami ja Suvi Mattsson avioituivat Hääyössä leikki-ikäinen käsipuolessa ja vauva vaunuissa – nyt he käyvät tapahtumassa fiilistelemässä

Mattssonit menivät naimisiin Vantaan Pyhän Laurin kirkon Hääyössä 2014. Nyt he juhlistavat hääpäivää aina silloin, kun Hääyö järjestetään samassa paikassa.

12.08.2019

2. Veenalla, Eetulla ja Ellalla alkaa pian koulu – ”Toivon, että koulussa syödään joka päivä lasagnea”

Veena Vanhakangas, Eetu Rahomäki ja Ella Timonen elävät jännittävää vaihetta. Kouluun menoon on valmistauduttu esimerkiksi reppuostoksilla.

01.08.2019

3. Kari Nikkisen mielestä Rekolan kirkon saunassa on aivan erityinen tunnelma – saunapäivänä 27.7. sitä pääsee testaamaan

Kari Nikkinen on käynyt kirkon saunassa mielenkiintoisia keskusteluita muun muassa rahasta, urheilusta ja Vantaan asioista.

12.07.2019

4. Mitä tehdä, kun koululaisilla on kesäloma, ja päiväkodit ovat kiinni? Vantaalainen asukasyhdistys järjesti lapsille paintballia, parkouria, sählyä ja jalkapalloa

Ilolan seurakuntakodilla Vantaalla riitti vilskettä. Siellä törmäsi sisään ja ulos juokseviin lapsiin, touhukkaisiin naisiin keittiössä ja palloa potkivaan mieheen pihalla.

03.07.2019

5. Pihaseuroissa Vantaalla saavat puhua muutkin kuin pappi – ”Kukaan ei määräile mitään”

Hämeenkylän kesässä voi tutustua pihalla uusiin ihmisiin laulun, puheiden ja kahvittelun lomassa.

27.06.2019

6. Mariska tekee tänä kesänä vain yhden keikan: ilmaiskonsertin Vantaan Pyhän Laurin kirkossa

Laulaja-lauluntekijä on jo toivonut pääsevänsä kirkkoon esiintymään.

24.06.2019

7. Menotärppi Vantaalle: Korson kirkolla soitetaan keskiviikkona pelimannivirsiä

Senni Valtonen on kanttori ja kansanmusiikko, joka saa vaikutteita popista, rockista ja jazzista.

27.05.2019

8. Pastori ja muusikko Daikini teki rap-messun – ”Ensin ajattelin, että räppään alba päällä, sitten mietin asiaa uudelleen”

Tuttujen virsien uudenlainen vivahde innostaa piispan erityisavustajana työskentelevää artistia.

29.01.2019

9. Gospelsalsa yhdistää kristillisyyden ja rukoukset salsamusiikkiin

Myyrmäen kirkolla pääsee harrastamaan erilaista treenimuotoa.

22.01.2019

10. Tikkurilan puuhakokkiskerhoissa leivotaan ja leikitään

Sylvi Kainulainen sai kerhon vaniljasokeripurkista maistiaiset, kun kerhossa tehtiin mokkapaloja.

09.01.2019

11. Korson Kirkonkulmassa ja Myyrmäen kirkon Caféssa voi viettää jouluaattoa yhdessä

Korsossa katsotaan joulurauhan julistusta televisiosta ja Myyrmäessä pääsee saunaan.

17.12.2018

12. Kauneimmat joululaulut voi laulaa pimeässä metsässä samalla kun kiertää Vantaan Kuusijärveä

Valon laulajaiset veti viime vuonna 450 ihmistä laulamaan ulos.

17.12.2018

13. Harras hetki: Ninni Poijärvi löytää mielenrauhan maalaamalla

Siveltimien ja värien seurassa Ninni Poijärvellä ei ole suorituspaineita.

13.12.2018

14. Håkansbölen kartanolla pääsee joulufiilikseen

Kartanon joulu on koko kylän iloinen tapahtuma.

12.12.2018