Nina Riutta -haulla löytyi 435 hakutulosta.

1. Raamattua voi tutkia kuin mitä tahansa tekstiä – Myyrmäen Virtakirkolla perehdytään raamatuntutkimukseen

– Kielitieteellisessä työssä ei voi pyytää Pyhää Henkeä ratkaisemaan, mikä tekstimuoto on oikein, muistuttaa teologian tohtori Jarmo Kiilunen.

11.10.2019

2. Vantaalainen isomummi Auli Heikkinen tykkää siitä, että ympärillä on nuoria ihmisiä

Senioreiden hyvinvointipäivissä saa vinkkejä mukavampaan elämään. 83-vuotiaalle Auli Heikkiselle iloa tuovat lapset ja lapsenlapset perheineen.

01.10.2019

3. Samae Koskinen näkee yhdentekevissä asioissa taikaa

Monissa Samae Koskisen kappaleissa ollaan suurten tunteiden äärellä. 4.10. hän konsertoi Pyhän Laurin kirkossa.

01.10.2019

4. Kaikkea maan ja taivaan väliltä – Lammaslammen ympärikävelyssä puhuvat miehet

Ryhmän vauhdittamana kunto kohenee, ja matka taittuu lähes huomaamatta.

26.09.2019

5. Paralympiavoittaja Toni Piispasen vauhti ei hyydy, ja nyt hän valaa uskoa siihen, että kaikki on mahdollista

Kävele naiselle ammatti -tapahtumassa myös kelataan niiden naisten puolesta, jotka tarvitsevat apua.

12.09.2019

6. Harras hetki: Laulaja Tuukka Haapaniemen täydellisessä hiljentymisessä soisi sello

Club for Five -yhtyeen basso ammentaa hyvän olonsa luonnosta ja musiikista.

10.09.2019

7. Tältä näyttää, kun lapsikatras muovailee sydämiä ja kuupiirakkaa muovailuvahasta Hakunilan päiväkerhossa

Päiväkerhossa muovaillaan, lauletaan, leikitään, rukoillaan ja kurkistellaan sormien välistä.

04.09.2019

8. Harras hetki: Näyttelijä Ritva Oksanen on aloittanut päivänsä 35 vuotta panemalla kätensä ristiin

Ja jos aamu ei ala rauhassa, Ritva Oksanen menee päivän mittaan koko ajan asioiden edelle.

29.08.2019

9. Yksinhuoltajaperheiden illasta voi saada ratkaisun kiperään paikkaan

Samankaltainen elämäntilanne yhdistää yksinhuoltajia. Kun Anna Iyen tulee yksinhuoltajien illasta, hänellä on aina hyvä fiilis.

28.08.2019

10. Hämeenkylässä yhdistetään sielunhoito ja taide – maalausilloissa etsitään yhteyttä siihen, mitä sisimmässä liikkuu

Johanna Vilja-Mantereen mukaan taide voi luoda ihmisen sisimpään suoremman yhteyden kuin vaikkapa puhuminen.

27.08.2019

11. Sami ja Suvi Mattsson avioituivat Hääyössä leikki-ikäinen käsipuolessa ja vauva vaunuissa – nyt he käyvät tapahtumassa fiilistelemässä

Mattssonit menivät naimisiin Vantaan Pyhän Laurin kirkon Hääyössä 2014. Nyt he juhlistavat hääpäivää aina silloin, kun Hääyö järjestetään samassa paikassa.

12.08.2019

12. Veenalla, Eetulla ja Ellalla alkaa pian koulu – ”Toivon, että koulussa syödään joka päivä lasagnea”

Veena Vanhakangas, Eetu Rahomäki ja Ella Timonen elävät jännittävää vaihetta. Kouluun menoon on valmistauduttu esimerkiksi reppuostoksilla.

01.08.2019

13. Kari Nikkisen mielestä Rekolan kirkon saunassa on aivan erityinen tunnelma – saunapäivänä 27.7. sitä pääsee testaamaan

Kari Nikkinen on käynyt kirkon saunassa mielenkiintoisia keskusteluita muun muassa rahasta, urheilusta ja Vantaan asioista.

12.07.2019

14. Mitä tehdä, kun koululaisilla on kesäloma, ja päiväkodit ovat kiinni? Vantaalainen asukasyhdistys järjesti lapsille paintballia, parkouria, sählyä ja jalkapalloa

Ilolan seurakuntakodilla Vantaalla riitti vilskettä. Siellä törmäsi sisään ja ulos juokseviin lapsiin, touhukkaisiin naisiin keittiössä ja palloa potkivaan mieheen pihalla.

03.07.2019

15. Pihaseuroissa Vantaalla saavat puhua muutkin kuin pappi – ”Kukaan ei määräile mitään”

Hämeenkylän kesässä voi tutustua pihalla uusiin ihmisiin laulun, puheiden ja kahvittelun lomassa.

27.06.2019

16. Mariska tekee tänä kesänä vain yhden keikan: ilmaiskonsertin Vantaan Pyhän Laurin kirkossa

Laulaja-lauluntekijä on jo toivonut pääsevänsä kirkkoon esiintymään.