Hommissa: Grillimestari Auli Kekoni

Hommissa: Grillimestari Auli Kekoni

”Olen Vantaankosken seurakunnan aikuistyön työalasihteeri. Vastaan aikuisten ja senioreiden piiritoiminnasta ja olen vapaaehtoisten piirinvetäjien tukena. Meillä on 21 erilaista piiriä ja kuusi seniorikerhoa. Järjestän myös retkiä sekä koulutus- ja työnohjaustilaisuuksia.

Juhannusaattona olen töissä Holman kurssikeskuksessa seurakuntien järjestämässä juhannusjuhlassa. Olen siellä yleismies jantusena eli teen kaikkea, mitä tarvitsee. Makkaran grillaamisessa olen ainakin mukana.

Holman luonnonhelmassa saa hyvin mökkifiiliksen, sillä siellä voi saunoa rantasaunassa ja uida järvessä. Juhlaan voi tulla yksin tai koko perheen kanssa.

Osallistumismaksuun kuuluu kahvitarjoilu ja joka seurakunnasta lähtevä bussikuljetus. Toivomus olisi, että mukaan tulijat käyttäisivät bussikuljetusta, sillä kurssikeskuksen parkkipaikka voi käydä nopeasti ahtaaksi.

Musiikkivieraana on kansanmuusikko Amanda Kauranne ja kanttorit laulattavat kesäisiä yhteislauluja ja tietenkin iltaan kuuluvat hartaus ja kokko. Lapsille on omaa ohjelmaa: luonnossa kiemurteleva rastirata – ja sitä uimista!”


Juhannusjuhla pe 20.6. klo 18–21 Holman kurssikeskuksessa Nurmijärvellä. Hinta 10 e, alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. Makkara 2 e. Katso ilmoittautumisaikataulut ja juhlabussien kulkureitit sivuilta 11–13.
 

Jaa tämä artikkeli: