Hommissa: Halibernin emäntä Virpi Vilkman

Hommissa: Halibernin emäntä Virpi Vilkman

”Tulen Hämeenkylän kirkolle adventtitapahtumaan Sulevi-Kalevin kanssa. Sulevi-Kalevia saa halata ja sen kanssa pääsee samaan valokuvaan. Jos haluaa tonttulakin Sulevi-Kalevin päähän, kannattaa ottaa lakki kotoa mukaan. Kirkolla Sulevi-Kalevi tapaa tyttökaverinsa Pipsan ja Aadan, joiden kanssa voi myös poseerata valokuvassa.

Sulevi-Kalevi, Pipsa ja Aada ovat halibernejä eli halauksista pitäviä berninpaimenkoiria, jotka ovat lapsiystävällisiä, rauhallisia ja helppoja koiria. Ne soveltuvat halattaviksi tosi hyvin, koska ne ovat isokokoisia ja karvaisia – on mistä ottaa kiinni.

Keikkailen paljon Sulevi-Kalevin kanssa. Sulevi-Kalevi on oikeastaan vanhainkotiekspertti. Käymme säännöllisesti tapaamassa vanhuksia. Vanhukset odottavat meitä aulassa ja Sulevi-Kalevi saa rapsutuksia. Käymme myös osastoilla. Koirat tuovat hyvää mieltä. Sulevi-Kalevi on aina keikan jälkeen ihan uupunut, sitä halataan niin paljon. Ennen kuin Sulevi-Kalevi lähti keikoille, se testattiin haliberniyhdistyksessä. Keikkaileva koira ei saa pelätä ihmisiä, apuvälineitä, portaita, hissejä eikä melua.”


Koko perheen adventtitapahtuma su 30.11. klo 10 alkaen Hämeenkylän kirkolla. Perhekirkko, puuroa, kahvila, kadonneen kulkusen metsästystä, joulupuukeräys, nukketeatteri (2 e), jouluinen valokuvaus halibernin kanssa klo 12–12.30 (2 e tai itse kuvattuna ilmainen), myyjäiset, arpajaiset, askartelua ja kasvomaalausta (2 e).

Jaa tämä artikkeli: