Hommissa: Kanttori Nina Fogelberg

Hommissa: Kanttori Nina Fogelberg

”Olen toiminut Vantaan ruotsinkielisen seurakunnan vt. kanttorina kaksi ja puoli vuotta. Sitä ennen tein sijaisuuksia Vantaankosken seurakunnassa.

Asuin aikoinaan 12 vuotta Gotlannissa ja tutustuin siellä urkuri Claes Holmgreniin ja sellisti Anton Linnerhediin. He tulevat ensi sunnuntaina konsertoimaan kanssani Pyhän Laurin kappeliin. Kappeli on konsertinpitopaikkana tosi hieno. Siellä on aivan loistava akustiikka. Olen ollut siellä sekä esiintyjänä että kuulijana.

Konsertin säveltäjänimiä ovat Bach, Vivaldi, Rheinberger ja Purcell. Esitämme myös visbyläisten ystävieni sävellyksiä. Ohjelmassa on kantaesityksiä Tua Forsströmin ja Claes Anderssonin runoihin.

Östersjövind-kamarimusiikkikonserttiin kannattaa tulla uteliaalla mielellä nauttimaan musiikista ja ruotsinkielisestä runoudesta. Fosströmin ja Anderssonin tekstit ovat vahvoja ja kertovat elämästä ja kuolemasta. Teksteissä on läsnä se, että emme ole täällä yksin, vaan on olemassa joku meitä korkeampi.”


Kamarimusiikkikonsertti Östersjövind su 26.1. klo 18 Pyhän Laurin kappelissa, Pappilankuja 3. Nina Fogelberg, laulu, Claes Holmgren, urut, ja Anton Linnerhed, sello.

Jaa tämä artikkeli: