Hommissa: Kuunloiste-kuorolainen Noa Lindqvist

Hommissa: Kuunloiste-kuorolainen Noa Lindqvist

”Menin mukaan Kuunloiste-lastenkuoroon aika tarkalleen vuosi sitten. Siskoni oli jo kuorossa. Heillä oli harjoitukset ja hän unohti eväät kotiin. Menin viemään niitä hänelle Pyhän Annan lastenkirkolle ja sitten jäinkin sinne juttelemaan ja päätin testata kuorossa laulamista. Ja siitä se laulamisharrastus alkoi.

Olen 10-vuotias, ja kuoron ainoa poika. Välillä se tuntuu vähän oudolta, vaikka on siellä mukavaa seuraa. Meillä on harjoitukset kerran viikossa. Yleensä ne kestävät 45 minuuttia, mutta ennen konserttia harjoittelemme kaksi tuntia kerrallaan.

Joulukuussa julkaistiin meidän kuoromme Lauluvintti-levy. Sitä tehtiin lokakuussa. Yhtenä torstaina lähdettiin Pyhän Annan lastenkirkolta takseilla Malmille studioon.

Studiossa jouduttiin ottamaan joitakin kohtia lauluista tosi monta kertaa uudestaan ja nenän piti olla kiinni mikissä, eli kyllä se äänittäminen oli aika paljon erilaista kuin tavalliset kuoroharjoitukset. Tai siinä mikrofonissa oli sellainen kangas, jossa nenän piti olla kiinni, että ääni varmasti kuuluisi. Kangas oli sen takia, ettei mikrofoniin menisi sylkeä ja ettei se menisi sen takia rikki. Jossain välissä oli evästauko. Minulla oli yksi soolo.”


Lauluvintti-lastenkonsertti la 3.5. klo 15 Rekolan kirkossa, Kustaantie 22. Hakunilan seurakunnan Kuunloiste-lapsikuoro ja Tähtisäde-kuoromuskari sekä Antti Vuoren bändi. Vieraina Tampereen Harjun seurakunnan lapsikuoro ja Harjun Heleät -nuorten kuoro.

Jaa tämä artikkeli: