Hommissa: Nuoriso­työn­ohjaaja Enni Korhonen

Hommissa: Nuoriso­työn­ohjaaja Enni Korhonen

”Aloitin Tikkurilan seurakunnassa nuorisotyönohjaajan sijaisena elokuun alussa. Työhöni kuuluu muun muassa isoskoulutusta, yhteistyötä koulujen kanssa ja Walkers-kahvilailtojen järjestämistä.

Walkers-toiminta on Aseman lapset -yhdistyksen ennaltaehkäisevää nuorisotyötä. Sen tärkein toimintamuoto ovat Walkers-kahvilat, joita on eri puolella Suomea. Meillä Tikkurilan seurakunnassa Walkers-kahvilassa on avoimet ovet tiistaisin kello 18–19.30 ja perjantaisin kello 19–22 osoitteessa Unikkotie 5 C, 2. kerros. Perjantai-iltaisin kahvilaa pyörittävät meidän työntekijöiden lisäksi täysi-ikäiset, vapaaehtoiset työntekijät.

Walkers-kahvilassa nuoret saavat oleskella vapaasti, juoda kahvia pientä maksua vastaan ja tavata ystäviä. He voivat myös pelata biljardia, pöytäfutista tai lautapelejä. Useimmiten nuoret hengailevat pöytien ääressä ja sohvilla.

Tämä vuosi on Walkers-toiminnan 20-vuotisjuhlaa ja sen kunniaksi järjestämme Tikkurilan kirkon edessä pop-up-kahvilan, jossa kuka tahansa voi tulla käymään. Tarjoamme kahvia tai teetä ja jotain pientä purtavaa. Kerromme kävijöille Walkers-kahvilatoiminnasta ja siellä voi myös ilmoittaa halukkuutensa toimia kahvilan vapaaehtoisena työntekijänä.”


Pop-up-Walkers-kahvila pe 19.9. klo 16–18
Tikkurilan kirkon edessä, Asematie 12.

Jaa tämä artikkeli: