Hommissa: Olka-päivystäjä Suvi Vanhakylä

Hommissa: Olka-päivystäjä Suvi Vanhakylä

”Olen käynyt riparin Vantaankosken seurakunnassa vuonna 2008. Sen jälkeen menin mukaan seurakunnan isos- ja apuohjaajatoimintaan. Olen ollut mukana pääsiäisnäytelmissä ja lauluhommissa messuissa. Olen tehnyt vähän kaikenlaista nuorisotyötä. Nyt opiskelen nuorisotyönohjaajaksi.

Juhannuksen jälkeen olen kesätyöntekijänä ripareilla ja minulla on ainakin kerran Olka-vuoro Vetokankaan uimarannalla. Olka on nuorten olotilakahvila, joka järjestetään tavallisesti Myyrmäen kirkolla Manalassa, mutta heinäkuussa Olka on Vetokankaan uimarannalla konttikirkossa neljänä torstai-iltana.

Kontti-Olkassa ei ole tarjolla kahvia eikä teetä, mutta siellä voi käydä hengailemassa ja juttelemassa. Aion ottaa pelejä ja pelikortteja mukaan, niin että nuoret voivat pelata, jos haluavat. Mutta ei siellä ketään väkisin panna mitään mölkkyä heittelemään. Pääasia on, että ihmiset tulisivat juttelemaan, se olisi kiva.

Voihan se olla, että kun kontti tuodaan rannalle, niin se jo houkuttelee paikalle katsomaan, että mikä se oikein on.”


Nuorten Kesä-Olka torstaisin 3.7., 17.7., 24.7. ja 31.7. klo 17–20 konttikirkossa Vetokannaksen uimarannalla, Vantaanlaaksontie 3.

Jaa tämä artikkeli: