Hommissa: Päihdetyön diakoni Nataša Stambej

Hommissa: Päihdetyön diakoni Nataša Stambej

”Päätimme diakonissa Sanna Tuusan kanssa perustaa vertaistukiryhmän päihdekuntoutujille. Osallistujat saavat itse päättää, mitä asioita ryhmässä käsitellään, meillä ei ole valmiita aiheita. Tarkoituksena on keskustella kysymyksistä, joita ryhmäläisillä on tällä hetkellä elämässään. Elämäntarinat saavat tulla kokoontumisissa esiin.

Päihdekuntoutuja on henkilö, joka on käyttänyt päihteitä elämänsä aikana ja haluaa kuntoutua. Hän on mahdollisesti jonkin palvelun piirissä, esimerkiksi A-tai H-klinikan asiakas tai jo toipunut. Ryhmän on tarkoitus olla tukena kuntoutusprosessissa. Päihtyneenä kokoontumisiin ei voi tulla.

Vertaisryhmä päihdekuntoutujille kokoontuu tiistaisin viisi kertaa kevään aikana: 4.3., 25.3., 15.4., 6.5. ja 20.5. Ryhmä on avoin sekä naisille että miehille ja siellä voi tutustua uusiin ihmisiin. Mukaan voi tulla kerran tai vaikka kaikkina iltoina.

Kokoonnumme Tikkurilassa diakoniakeskuksen ryhmähuoneessa ja tarjolla on pientä iltapalaa.”


Oman tien etsijät ti 4.3. klo 16.30–17.30 diakoniakeskuksessa, Unikkotie 5 aA, 3. krs. Vertaistukiryhmä päihdekuntoutujille. Lisätietoja: natasa.stambej@evl.fi, p. 050 381 8775 tai sanna.tuusa@evl.fi, p. 050 347 4995.

Jaa tämä artikkeli: