Hommissa: Parisuhdepastori Reija Vienola

Hommissa: Parisuhdepastori Reija Vienola

”Perheet ovat tänä päivänä lujilla. Olennainen osa meidän seurakunnan työntekijöiden työtä on olla perheiden tukena arjessa. Alammekin järjestää parisuhdepäivystystä Myyrmäen kirkolla joka toinen keskiviikko 26.2. alkaen aina 21.5. asti.

Parisuhdepäivystykseen voivat tulla juttelemaan yhdessä puolison kanssa tai yksin niin seurustelevat nuoret kuin avo- tai avioliitossa olevat. Myös yksinelävää voivat parisuhdeasiat mietityttää.

Mieltä painavat asiat voivat olla pieniä tai suuria. Seurusteleva nuori pohtii, haluaako jatkaa juuri tässä suhteessa. Joku on huolestunut puolisonsa jaksamisesta tai siitä, että suhde on muuttunut etäiseksi. Joskus voi tuntua siltäkin, että on ihan vääränlaisen ihmisen kanssa yhdessä ja ero on tullut mieleen. Toinen taas kaipaa parisuhteeseen, mutta kumppania ei ole löytynyt.

Parisuhdepäivystykseen ei ole ajanvarausta. Asiakkaita palvellaan saapumisjärjestyksessä. Päivystäjinä toimii pappeja ja diakoniatyöntekijöitä. Paikalla on kaksi työntekijää omissa huoneissaan. Jos ovi on kiinni, voi jäädä odottamaan vuoroaan. Avoimesta ovesta voi vain kävellä sisään.”


Parisuhdepäivystys joka toinen keskiviikko 26.2.–21.5. klo 17.30–19 Myyrmäen kirkolla, Uomatie 1, D-ovi.

Jaa tämä artikkeli: