Hommissa: Pastori Tuula Lapveteläinen

Hommissa: Pastori Tuula Lapveteläinen

”Olen Tikkurilan seurakunnan pappi. Työajastani puolet on varattu lapsi- ja perhetyölle ja loput kaikenlaisiin papin perustehtäviin.

Olen tehnyt lapsi- ja perhetyötä kaikkiaan kymmenen vuotta. Aiemmin työskentelin Malmin seurakunnassa. Tämä työ on juuri sitä, mitä olen toivonut.

Parasta työssäni on lasten kohtaaminen. Heidän ilonsa ja riemunsa tarttuvat.

Ensimmäistä kertaa äidiksi -ryhmä aloittaa Tikkurilan seurakunnassa tällä nimellä ensimmäistä kertaa. Ryhmää vetää minun lisäkseni lastenohjaaja Hillevi Alm. Kahden lapsen äitinä tiedän, että äidiksi tuleminen herättää monenlaisia tunteita, kuten iloa ja hämmennystä. On tärkeää jakaa kokemuksia.

Ryhmä kokoontuu kahdeksan kertaa kaksi tuntia kerrallaan. Tapaamisissa on aina eri aiheet, mutta jos osallistujilla on toiveita, voimme ottaa ne huomioon. Vauvat ovat tervetulleita mukaan.”


Ensimmäistä kertaa äidiksi -ryhmä ma 13.10. alkaen klo 13–15 vapaaehtoistalo Violassa, Orvokkirinne 4. Ryhmä on tarkoitettu ensimmäisen lapsensa saaneille, joiden vauva on korkeintaan puolivuotias. Ilmoittautumiset ja lisätiedot 6.10. mennessä tuula.lapvetelainen@evl.fi tai p. 050 523 6308.

Jaa tämä artikkeli: