Hommissa: Runoileva pastori Kristiina Kartano

Hommissa: Runoileva pastori Kristiina Kartano

”Aloitamme Tikkurilassa runopiirin. Sinne voi tuoda pöytälaatikkoon unohtuneita runoja ja lukea niitä toisille. Käymme niitä keskustellen läpi. Jos rohkeus ja into riittävät ja kokee, että tämä ryhmä on oikea, niin tervetuloa! Ryhmään voi myös tuoda jaettaviksi runoja, jotka ovat tulleet elämän varrella läheisiksi. Meillä ei ole ennakkomääritelmiä, minkälaisia runoja piirissä luetaan. Luotamme runouden voimaan.

Ryhmä kokoontuu pari kertaa kuukaudessa. Huhtikuun päivät on jo lukkoonlyöty ja toukokuulle on ajateltu runoraati-iltaa, jos ryhmäläiset ottavat idean omakseen.

Runopiiri on avoin kenelle tahansa. Ei tarvitse olla pesunkestävä runoilija, vaan voi olla aloittelija tai sellainen, joka on vuosikaudet miettinyt, että olisi kiva saada omia runojaan esille.

Minä olen pöytälaatikkorunoilija ja kokoelman verran kirjoittanut – pitäisi vain lähettää kustantajalle. Julkaisukynnyksen olen ylittänyt Lahden runomaratonin runoantologiassa Vapaus, nyt, jossa on kaksi kirjoittamaani runoa. Toinen ryhmän vetäjä, pastori Ritva Niemi-Ronkainen on Vantaan kirjoittajat -yhdistyksen jäsen.”


Runopiiri to 3.4. klo 18–20 Unikkotie 5 aA, 4. krs, kokoushuone. Vetäjinä pastorit Kristiina Kartano ja Ritva Niemi-Ronkainen. Lisätiedot kristiina.kartano@evl.fi, p. 050 363 2372.

Jaa tämä artikkeli: