null Insinööri Ilvesmäen viisi parasta flirttivinkkiä

Hyvä elämä

Insinööri Ilvesmäen viisi parasta flirttivinkkiä

Kiinnostunut on kiinnostava, opastaa ihmissuhdetaitokouluttaja, insinööri Martti Ilvesmäki.

Flirttailu on tapa osoittaa kiinnostusta toista henkilöä kohtaan. Toisinaan se voi olla ihan vain pelkkää keveää ajankulua. Monilla meistä flirttailun taidot ovat kuitenkin päässeet ruostumaan tai emme ole niitä koskaan käyttäneet. Ihmissuhdetaitokouluttaja, insinööri Martti Ilvesmäki neuvoo kokeilemaan seuraavia flirttitapoja:

1. Hymyile

Hymy on merkki ystävällisyydestä. Flirttailumielessä se on keino kertoa "minä pidän sinusta".

2. Katso toista silmiin

Usein katsomme asioita, jotka kiinnostavat meitä. Viipyvä katse onkin mitä parhaimpia flirttejä. Tarkkaile myös toisen reaktiota katsekontaktiisi: jos toinen rikkoo katseen, odota vielä hetki. Jos saat takaisin vielä toisen ja kolmannen katseen, onnittelut! Olet todennäköisesti toista kiinnostava tyyppi.

3. Pidä hauskaa

Flirttailun ei tarvitse olla vakavaa. Silmän iskeminen, kulmien kohottelu tai todella intensiivisen katseen antaminen voivat olla hauskoja keinoja piristää jonkun päivää, vaikka saattavatkin kuulostaa hölmöiltä elokuvatempuilta. Kannattaa harjoitella myös leikkimielistä ja viatonta flirttailua.

Tavatessasi mielenkiintoisen tyypin on kiinnostuksen esiin tuominen helpompaa, kun olet tottunut flirttailemaan. Muista kuitenkin vastuu: toinen voi käsittää väärin sinulle viattoman ja leikkimielisen flirttailun.

4. Ota kontaktia

Suomessa henkilökohtainen tila on tärkeää ja koskettaminen ei ole kaikille luontevaa. Koskettamisella luot yhteenkuuluvuuden tunnetta välillenne ja se onkin tärkeä kiinnostuksen merkki.

Kontaktin ottamista voi ja kannattaa harjoitella. Koskettaminen voi olla halailua, hartiakäsivarret-alueelle tapahtuvaa "vahingossa" koskemista tai vaikka toisen yläselän kevyttä taputtamista lähdön merkiksi.

5. Puhu toisesta

Monesti haluamme tehdä vaikutuksen toiseen kertomalla paljon itsestämme ja saavutuksistamme. Usein tehokkaampi vaikutus on kuitenkin päinvastaisella taktiikalla. Kiinnostunut on kiinnostava! Tutustu toiseen kysymällä asioita hänestä ja puhumalla hänelle tärkeistä asioista.

Jos olet itse aidosti kiinnostunut toisesta, saat myös näin kivaa tietoa toisesta ja yhteyden luominen on aloitettu.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Yli nelikymppisten sinkkuillassa voi olla rennosti oma itsensä

Hyvä elämä

Tikkurilan seurakunnan järjestämät sinkkuillat ovat koonneet tuvan täyteen jo kahdesti.Onko sinkuilla sijaa kirkossa?

Hyvä elämä

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.