null Jaakob, 9 v, arvioi: Sky-digipelissä parasta on lentäminen

Sky-pelissä on rauhallinen tunnelma.

Sky-pelissä on rauhallinen tunnelma.

Hyvä elämä

Jaakob, 9 v, arvioi: Sky-digipelissä parasta on lentäminen

Pelistä tulee mieleen rauhallinen dokumenttielokuva, eikä se ole huono asia.

Sky: Children of the Light -pelissä pitää päästä eteenpäin. Eteenpäin pääsee kävelemällä ja lentämällä. Pelissä pitää kerätä valoa, ja valon avulla voi lentää. Alussa oli joku tarina, mutta en enää muista mitä siinä sanottiin (pelissä tekstit on englanniksi). Sky on kiva peli, koska siinä on kiva lentää. Grafiikat ovat hyvät. Pelissä on rauhallinen tunnelma.

Pelissä ei ole muuta huonoa kuin se, että välillä ei tiedä mihin pitää mennä, se on vähän sekavaa. En ihan ymmärrä tarkoitusta, että mitä pelissä pitää tehdä.

Pelissa tapaa toisia tyyppejä, mutta ne eivät ole ihmispelaajia, eli tämä ei ole online-peli. Ne on robotteja. Ne voivat esimerkiksi antaa sulle lisää valoa tai ne voivat parantaa sua. Ne puhuu jotain omaa kieltä, joka ei ole englantia. Jokaisella tyypillä on omanlaisensa erikoinen ääni. Minullakin on oma ääni, sellainen soittoäänen tapainen, joku trumpetti. Jos kutsut tyyppejä niin ne seuraavat sinua. Niiden avulla voi avata esimerkiksi portin. En ihan aina ymmärrä mitä tyypit meinaavat, jossain kohdissa ne vaan tulee sun eteen ja löydät ne, ja sitten voit herättää ne.

Haluaisin pelata lisää, päästä eteenpäin ja läpäistä pelin. Silloin kun pystyy lentämään se on parasta. Aina ei pysty lentämään, kun lentovoima loppuu, se on vähän tylsää.

Pelissä ei ole mitään sanomaa. Tulee mieleen joku rauhallinen dokumenttielokuva.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Teo, 8 v, arvioi: Jeti-elokuva opettaa, että kaikki voivat olla kaikkien kavereita

Hyvä elämä

Ystävyydessä tärkeintä on, että on vaan ystävä toiselle.Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.