null Leila, 7 v, arvioi: Prune-digipeli auttaa, kun jokin harmittaa

Prune on erittäin rauhallinen ongelmanratkaisupeli.

Prune on erittäin rauhallinen ongelmanratkaisupeli.

Hyvä elämä

Leila, 7 v, arvioi: Prune-digipeli auttaa, kun jokin harmittaa

Puun muotoilu sopii ”6–100-vuotiaille”.

Pelissä puu kasvaa, ja sen oksia pitää leikellä niin kauan, että puu pääsee kasvamaan valoon. Samalla esteitä pitää varoa. Valossa oksiin tulee kukkia, ja kun niitä on tarpeeksi, pääset seuraavalle tasolle. Peli kuulosti tylsältä, mutta olikin kiva. Pelatessa tuli rauhallisen jännittävä olo. Prune-peli sopii silloin, kun harmittaa jokin asia. Aluksi on helppoa, mutta tasot vaikeutuvat koko ajan.

Pelissä on oikean maailman asioita ja myös sellaisia asioita, joita ei ole olemassa. Se oli makeeta. Jokainen pelaaja voi päässään keksiä jonkinlaisen mielikuvitustarinan tasosta toiseen. Punainen pallura olisi aurinko, sininen pallura esittäisi taivasta. Pelin jutuista tulee oikean maailman olo.

Pelissä on hyvät, rauhalliset ja jännittävät musiikit. Värit ovat punainen, musta ja valkoinen. Värien takia tämä on vähän vanhan ajan tuntuinen peli. Pelissä tuntui myös olevan kylmä.

On hyvä, että pelissä ei anneta liikaa apua, vaan pitää miettiä itse, mutta apua kuitenkin annetaan vähän. Olisi tylsää, jos kerrottaisiin, että miten reitit menee.

Vaihtelua voisi olla enemmän. Tasot toistavat samaa. Odotin, että tulisi uusia palleroita, mutta ne pysyivät melkein koko ajan samoina. Peliin kyllästyy helposti.

Prune sopii 6–100-vuotiaille. Pelissä tarvitsee aivoja.

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Jeesus-simulaattorista pahiskirkkoihin – videopeleissä kehitellään uskontoja, jotka ammentavat jumalista, enkeleistä ja demoneista

Hyvä elämä

Videopeleissä on usein mukana tosielämän uskontoja jäljitteleviä kirkkokuntia. Joskus pelaaja itse astuu jumalten, paavin tai Jeesuksen saappaisiin.Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.