null Jaika Räikkönen, 8 v, arvioi: Pomppulinnan Kreivin livekeikkaa oli mahtavaa katsoa kotona makoillen

Pomppulinnan Kreivin normaalissa kokoonpanossa on Valtteri Bruun (alhaalla), Arja Paju, Hannu Risku, Vili Mustalampi ja Ricardo Padilla.

Pomppulinnan Kreivin normaalissa kokoonpanossa on Valtteri Bruun (alhaalla), Arja Paju, Hannu Risku, Vili Mustalampi ja Ricardo Padilla.

Hyvä elämä

Jaika Räikkönen, 8 v, arvioi: Pomppulinnan Kreivin livekeikkaa oli mahtavaa katsoa kotona makoillen

Lastenbändi Pomppulinnan Kreivi järjesti Facebookissa live-konsertin 27. maaliskuuta. Esitystä katsottiin yli 60 kotisohvalta.


En nimittäin ole kuningas, enkä ole paavi enkä edes kardinaali vaan olen ihka oikea Pomppulinnan Kreivi!

Näin esitteli itsensä Kreivi (Vili Mustalampi), joka istui punakultaisissa vaatteissaan yksin ruudulla. Yleensä ympärillä on neljä muuta bändin jäsentä, mutta nyt ei saa nähdä kavereita.

– Onni onnettomuudessa, meillä on tämä internetin ihmemaailma, jonka välityksellä voidaan pitää toisiamme virtuaalisesti kädestä.

Se oli Kreiviltä hyvin sanottu.

Konsertti alkoi kappaleella Tukaani, joka on bändin paras kappale. Se kertoo linnusta ja viidakosta. Pidän siitä, koska olen eläinrakas. Toisena Kreivi soitti laulun Ainoa, joka ilmestyy syksyllä julkaistavalla uudella levyllä. Minusta on kiva, että Pikkuveikka-kappaleen lisäksi on tullut laulu myös ainoille lapsille.

Lätäkköjengi jäi mieleen, koska siinä on hauskat sanat. Välillä Kreivi vaihteli kitaroita (akustinen, tres-kitara, buzuki) ja hauskuutti spiikeillä. Lopussa soittamaan tuli myös hänen hovimestarinsa (Ricardo Padilla), jolloin laulut kuulostivat vielä paremmilta.

Pomppulinnan Kreivi soitti lauluja jo julkaistuilta albumeilta (Tukaani 2016 ja Mielen Avaruus 2017) ja kolme kappaletta ensi syksynä julkaistavalta levyltä. Tuntui vähän ärsyttävältä, kun lähetys välillä pätki, koska silloin ei voinut rauhassa kuunnella. Tykkäsin eniten kappaleista Tukaani ja Salsamato, koska niissä on hauska fiilis. Konsertissa oli erityisen kivaa se, että sain katsoa sitä kotona makoillen.

Pomppulinnan Kreivi perustettiin 2012. Se ei edusta mitään tiettyä musiikkityyliä vaan yhdistelee vaikutteita ja rytmejä eri maailman kolkista.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.